ALPINE 9855R jak wgrać nowe animacje?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
ALPINE 9855R jak wgrać nowe animacje?
Jak w temacie, nigdzie nie potrafię odnaleźć animacji, które można dogra ć do tego radyjka, nawet na stronie producenta tego nie ma... Jeśli ktoś się już z tym spotkał, to prosiłbym o radę
http://strefacaraudio.pl/forum/topics5/ ... t=animacje
No i już prawie rok czeka na odpowiedź
PS: co na ten temat mówi instrukcja obsługi ?
No i już prawie rok czeka na odpowiedź
PS: co na ten temat mówi instrukcja obsługi ?
- hijacker4
- Użytkownik
powalla, witam kolege nie tylko ze strefy:);) właśnie tak podałem ten temat bo kojarzyłem że ktoś na niego odpisał, cóż, mam także instrukcję tego radyjka ale także nie ma nic na temat jak to zrobić, u nas się niestety nie powiodło a próbowaliśmy sposobami z forów US, tam też były z tym problemy mało komu się udawało
też właśnie mam to radyjko od kilku dni, ale raczej chyba tam nie można wgrać animacji, I-personalize jest do do personalizacji ustawień czyli masz dane ustawienia ze strony Alpine można ściągnąć , nagrywasz na płytkę, wrzucasz do radia i tam masz funkcje data download, i wtedy czyta ustawienia z płytki, a innych rzeczy chyba dodac nie można ,pontos87 pisze: Podobno na stronie alpiny I-personalize trzeba się zarejestrować i tam niby coś jest ,
[ Dodano: 26 Sty 2009 15:37 ]
zarejestrowałem się, faktycznie są tapetki jakieś, dziś jak czas pozwoli to zobacze czy chodzą