Witam Serdecznie
W swiezo zakupionym mk2 mam oryginalna instalacje Aktiv soundsystem nokia i poki co brak radia Jako, ze bez muzyki ciezko sie jezdzi powoli skompletowalem (wyciagnalem z aut na handel ) takie oto frykasy:
-Radio cd mp3 kenwooda 4x50
-Wzmacniacz hifonics 2x100
-Skrzynie basowa (kurcze firmy zapomnialem)
I teraz pytanie:
Czy cokolwiek z tej Vwejowskiej Nokii jest do odzyskania czy jest to poprostu kiszka ?
Dodam , ze nie jestem zbyt wymagajacym milosnikiem doskonalego odsluchu, a poprostu laikiem w kwestii CA co pewnie widac po pozimomie tematu
Jezeli definitywnie nokia out, to rozumiem , ze ratuje mnie zestaw odseparowany. NO i kolejne pytanko: http://www.allegro.pl/item430137179_bmw ... prany.html czy ten zestaw bedzie dobrym zakupem w swojej klasie cenowej ?
z gory dzieki za odpowiedzi,,
Dodam ze czytalem troche tematow wstecz, ale nigdzie nie znalazlem odpowiedzi co do jakosci tej oryginalnej instalacji VW aktiv
zestaw odseparowany na przod mk2
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Słuchaj na 13cm woferkach przykręconych do plastikowej klapki w kieszeni nie można zrobić dobrego grania . Jeśli masz cały system ,to uruchom go i zobacz ,czy Tobie starczy takie granie . Jeśli nie ,to poszukaj na forum jak należy przerobić tapicerkę w MKII aby zamontować zestaw odseparowany na 165mm woferze (dystans,panel,wygłuszenie itd. >poszukaj ,bo temat wałkowany).
-
- Gadatliwa bestia
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer