Mimo, że coś bym wybrał samemu jednak wolę zadać pytanie tutaj z prośbą o podpowiedź w temacie kupna radia na karty SD - a więc tak, może napiszę najpierw co mam i czego oczekuję...
Posiadam Wzmacniacz Blaupunkta 4x100 GTA 4100, Zestaw przedni DLS B6 oraz subwoofer taki na 100W w izobarycznej obudowie z dwóch LW800 (nawiasem mówiąc to niby te LW to badziew za parę groszy ale szczerze - to w tej obudowie całkiem porządnie grają

To tyle co mam, a teraz to czego oczekuję... Będę wygłuszał sobie drzwi przednie, nie zależy mi na płytach CD bo denerwuje mnie trzymanie płyt i ciągłe dbanie o to by się nie pozadzierały, moc radia nie ma dla mnie znaczenia, byle miało wyjście najmniej 2xRCA ogólnie nie psuło się samo za szybko

Ogólnie to wybrałbym pewnie jakieś badziewie do 300zł ale może nie mam pojęcia w tym temacie stąd najpierw pytanko tutaj - dla informacji miałem wcześniej Alpine 9812 i... aż takiego super radia mi nie potrzeba bo nie wykorzystuję jego potencjału, słucham często elektronicznych kawałków i zależy mi na tym by było w miarę dobrze odtwarzane
Za każdą odpowiedź będę bardzo wdzięczny