za wszystkie sugestie i porady z góry dziękuje.
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jeśli może być i nawet 1200zł to może napisz graniczną kwote, którą jesteś w stanie wydać na wzmacniacz, bo polecać to można i za 10K. Głośniki na przodzie masz bardzo dobre, więc trzeba im zapewnić jak najlepszego partnera.Robson pisze:moze byc i nawet 1200 zł chodzi mi o to co dobrać do tych głośników i suba tak abym był zadowolony no i żeby było mocy
też tak myślę, że głośniki są dobre i juz ich raczej zmieniać nie będę co do suba to myślę żeby był lekki bassik wystarczy a co do ceny wzmaka wiem że można kupić i za 10k no ale czy jest są do takiej instalacji ?? chce wzmacniacz na lata no i pod tą instalacje ile wedlug was może kosztować przyzwoity wzmacniacz wystarczający na taki zestawik ? max powiedzmy 2000zł nie ma to być na zawody czy granie na festynach zamiast orkiestry a dla mnie do autka żeby była ładna scena, głośników ani suba jeszcze nie mam no ale na głośniki już sie nastawiłem i chce takie co do suba polecacie takiego czy może coś delikatnie mocniejszego ?Kubus20 pisze:Jeśli może być i nawet 1200zł to może napisz graniczną kwote, którą jesteś w stanie wydać na wzmacniacz, bo polecać to można i za 10K. Głośniki na przodzie masz bardzo dobre, więc trzeba im zapewnić jak najlepszego partnera.
się nie mylisz więc myśle ze subik taki jak zaplanowałem kupieCookiemonster pisze:..a po co ci mocniejszy sub niż 250W , przecież ma on służyć do słuchania ...chyba że się myle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości