Wrzutka klocków do 307
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Gadatliwa bestia
Wrzutka klocków do 307
Cześć
Potrzebuje info na temat ściany grodziowej w 307 i rozmieszczenie zaślepek do przeprowadzenia kabla prądowego (najlepiej przy akku) , gdzie one są ? Jak ktoś głuszył dżwii w tym aucie to proszę o napisanie jak przedostał się z kablami głośnikowymi do wewnątrz dżwii , nie chce używać wiertarki. Nie usuwać mi tematu przez dwa dzionki,please
Potrzebuje info na temat ściany grodziowej w 307 i rozmieszczenie zaślepek do przeprowadzenia kabla prądowego (najlepiej przy akku) , gdzie one są ? Jak ktoś głuszył dżwii w tym aucie to proszę o napisanie jak przedostał się z kablami głośnikowymi do wewnątrz dżwii , nie chce używać wiertarki. Nie usuwać mi tematu przez dwa dzionki,please
Kłamca z dwumetrowymnosem !
Czytając twojego posta nacisnąłem klawisz "Home" ,żeby sprawdzić ,czy przypadkiem jesteśmy na właściwym forum .........golfa oczywiście .............może jednak ktoś ma doświadczenie ,bo ja nawet nie jechałem za pasażera takim autkiem ,a co dopiero majstrowałem przy nim .
PS: szukałeś na forum Peugota ........o ile takie jest w ogóle
PS: szukałeś na forum Peugota ........o ile takie jest w ogóle
http://peugeot-klub.com.pl/forum/index.php
mysle ze tam szybciej ktos da odpowiedz
vw a peugot troche sie roznia , chyba ze sie myle , to prosze mnie poprawic
mysle ze tam szybciej ktos da odpowiedz
vw a peugot troche sie roznia , chyba ze sie myle , to prosze mnie poprawic
Ostatnio zmieniony pt lut 08, 2008 19:41 przez patrol, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Niestety przy ciągnięciu kabli zasilających praca najpierw polega na szukaniu przelotek w ścianie grodziowej. Dopóki nie położysz się koło pedałów i nie pomacasz, lub nie wymacasz przelotki od strony komory silnika, to nic nie zrobisz. Chyba, że naprawdę znajdziesz kogoś, kto już takiego Puga robił.Cookiemonster pisze:Cześć
Mi się do tej pory nie trafił.
Co do drzwi, to jeśli jest kostka to praktycznie zapomnij, że obędzie się bez wiercenia, generalnie bądź przygotowany na wszystko, bo dopiero jak rozbierzesz drzwi, to się przekonasz.
Czasem i latareczka nie pomoże .........dziś widziałem ściankę grodziową w Volvo s80 .........masakra .....dodam ,że było w wersji V8 !!!!! .......... nawet łapy nie wsadzisz za silnik ,nie wspominam o wiertarce ........no ale kto by się bawił w takie przeróbki sam mając tyle kasy na Volvo V8 .
PS: może pomogę http://www.audiocar.pl/forum/viewtopic.php?t=501 napisz do niego może ma inne foty
PS: może pomogę http://www.audiocar.pl/forum/viewtopic.php?t=501 napisz do niego może ma inne foty