Głośniki
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Fader mam ustawiony dobrze, na obsłudze radia się znam, niestety na głośnikach i instalacjach nie a dostałem do wypróbowania i ewentualnego kupienia (za 50zł) od kolegi głośniki no i niestety nie grają tak jak przednie. Podłączyłem je tak normalnie, do instalacji a niestety nie grają tak jak chyba powinny, domyślam się tylko że może te głośniki muszą być podłączone pod jakiś wzmacniach. Głośniki te to Boschman
MOC MAX 230 WAT
MOC RMS 120WAT
PASMO 55HZ. -23.000 HZ
SKUTECZNOSĆ 90 DB
IMPEDENCJA 4 OHM
Dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
MOC MAX 230 WAT
MOC RMS 120WAT
PASMO 55HZ. -23.000 HZ
SKUTECZNOSĆ 90 DB
IMPEDENCJA 4 OHM
Dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- TUTENHAMON
Sprzedać głosniki bo głosników się z tyłu nie montuje Poza tym boschmann nie robi dobrych głośników współosiowych jest tylko pare modeli wartych uwagi. To że miejsca na głosniki są w tylnich drzwiach to tylko wymysł producenta ale w dobrej instalacji audio nie montuje się nic z tyłu tylko sub w bagazniku. Jeśli dodasz głośniki w tylne drzwi to popsujesz sobie scene zmieszasz fale akustyczne.
TUTENHAMON
DOKŁADNIE!!!!!!!!Praqdziwy sytem to porzadne głosniki z przodu(system odseparowany)i sub z tyłu...do tego wygłuszone drzwi a najlepiej całe auto(to juz połowa suksesu)....i masz fajnie grające audioTUTENHAMON pisze:Sprzedać głosniki bo głosników się z tyłu nie montuje Poza tym boschmann nie robi dobrych głośników współosiowych jest tylko pare modeli wartych uwagi. To że miejsca na głosniki są w tylnich drzwiach to tylko wymysł producenta ale w dobrej instalacji audio nie montuje się nic z tyłu tylko sub w bagazniku. Jeśli dodasz głośniki w tylne drzwi to popsujesz sobie scene zmieszasz fale akustyczne.
Poczytałem sobie na temat montowania głośników, a raczej nie montowania ich z tyłu samochodu, jednak u mnie sytuacja wymusza zamontowanie głośników z tyłu samochodu gdyż dużo czasu spędzam w samochodzie razem z synem który slucha swoich płyt których z kolei ja nie bardzo chciałbym słuchać więc tylne głośniki potrzebne są o tyle by cały dźwięk przenieść do tyłu samochodu a tym samym zminimalizować słuchanie (czasami) muzyki która mi w żaden sposób nie odpowiada.
Dziękuję za podpowiedzi.
Dziękuję za podpowiedzi.
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON