Wielka prośba, Zablokowane radio VW GOLF III
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Wielka prośba, Zablokowane radio VW GOLF III
Wiatm
Mam wielka prosbe, czy jest jakis sposob na odblokowanie standardowego radia z VW Golfa III 92r. Radio mi sie zablokowalo po tym jak padl mi akumulator gdy na cala noc nie wylaczylem swiatel. Czy jest jakis sposob zeby znowu zadzialalo?? Gdy wlaczam radio wogle nie reaguje nic, cisza.
Prosze o pomoc, z gory dziekuje
Mam wielka prosbe, czy jest jakis sposob na odblokowanie standardowego radia z VW Golfa III 92r. Radio mi sie zablokowalo po tym jak padl mi akumulator gdy na cala noc nie wylaczylem swiatel. Czy jest jakis sposob zeby znowu zadzialalo?? Gdy wlaczam radio wogle nie reaguje nic, cisza.
Prosze o pomoc, z gory dziekuje
nalezy wprowadzic kod. Powinienes go dostac wraz z kupnem samochodu, jezeli to oryginalne radio vw, a jezeli nie oryginalne ale tez wymagajace kodu to tez powinien sie znalzc w komplecie z radiem chyba ze to jakies lewe- to masz probem i tego jak je odblokowac ci juz nie powiem
[url=http://www.imageshack.us/][img]http://img96.imageshack.us/img96/7133/sig4iv1250x1064hs.jpg[/img][/url]
Po pierwsze radio napewno nie jest lewe, kupilem je razem z samochodem, jest to orginalne radio z VW Golfa, a dokladniej Gamma 3 Philips. Nawet nie wiem gdzie mam wpisac ten kod, bo nie mam zadnego napisu Safe ani nic podobnego. Po drugie, chyba po to jest to forum zebym mogl kogos poprosic o pomoc, nie rozumiem co z tego ze to moj pierwszy post, co moze Ty nigdy nie startowales o pierwszego?? CO moze odrazu mialem 100?? Tez moge sobie szyko nastukac 100 postow piszac cokolwiek na forum,ale chyba nie o to chodzi. Wiec prosze kogos o pomoc, jesli jest ktos z okolic Zamoscia to bardzo chetnie zaplace za odkodowanie.
Po pierwsze radio napewno nie jest lewe, kupilem je razem z samochodem, jest to orginalne radio z VW Golfa, a dokladniej Gamma 3 Philips. Nawet nie wiem gdzie mam wpisac ten kod, bo nie mam zadnego napisu Safe ani nic podobnego. Po drugie, chyba po to jest to forum zebym mogl kogos poprosic o pomoc, nie rozumiem co z tego ze to moj pierwszy post, co moze Ty nigdy nie startowales o pierwszego?? CO moze odrazu miales 100?? Tez moge sobie szyko nastukac 100 postow piszac cokolwiek na forum,ale chyba nie o to chodzi. Wiec prosze kogos o pomoc, jesli jest ktos z okolic Zamoscia to bardzo chetnie zaplace za odkodowanie.
dublowane posty to extra droga do ich nabijania co do moich postow poczytaj je kazdy bedzie sesowny bez bzdetnych spraw.
tego typu pytania podobnie jak i pytanie "jak skrecic licznik bo mnie tka wysoka liczba w oczy razi" z wiadomych przyczyn nie uzyskuja czesto odpowiedzi
jest to juz ktorys post z odkodowaniem radia gdzie autor pisze oooohhhh przez przypadek odlaczylem akumulator i radyjko nie chce sie wlaczyc lub jak wolisz akumulatorek mi siadl. nooo tak kazdy z nas ma nowe auto tydzien temu kupione i nigdy aq nie ladowal jeszcze lub jego nie odlaczal.
czytalem raz post gdzie po kilku odpowiedziach gosc zaczol sypac lacina i powiedzial ktoremus z odpowiadajacych ze mieszka w tym samym miescie i znajdzie jego autko i co madre to cos w ksztalcie czlowieka bylo??
tego typu pytania podobnie jak i pytanie "jak skrecic licznik bo mnie tka wysoka liczba w oczy razi" z wiadomych przyczyn nie uzyskuja czesto odpowiedzi
jest to juz ktorys post z odkodowaniem radia gdzie autor pisze oooohhhh przez przypadek odlaczylem akumulator i radyjko nie chce sie wlaczyc lub jak wolisz akumulatorek mi siadl. nooo tak kazdy z nas ma nowe auto tydzien temu kupione i nigdy aq nie ladowal jeszcze lub jego nie odlaczal.
czytalem raz post gdzie po kilku odpowiedziach gosc zaczol sypac lacina i powiedzial ktoremus z odpowiadajacych ze mieszka w tym samym miescie i znajdzie jego autko i co madre to cos w ksztalcie czlowieka bylo??
kto hamuje ten przegrywa
Jedyne co mam razem z autem to ( nie znam wogle niemieckiego, wiec napisze nazwy takie jakie sa na tych dokumentach):
- Internationaler Zulassungsschein
- Fahrzeugbrief
- Abmeldebescheinigung fur den Fahrzeughalter
Nie licze wszystkich umow itp.
Wiec co moge w takim razie zrobic?? Jest jakis sposob zeby odkodowac to radio czy jest do wyrzucenia??
- Fahrzeugbrief
Wiec co moge w takim razie zrobic?? Jest jakis sposob zeby odkodowac to radio czy jest do wyrzucenia??
- VWjowiec
- ..::Golf Black Club::..
- Kontakt:
jestem z Zamościa i przerabiałem ten temat więc moge ci pomóc jeśli tego chcesz odezwij sie na privabartusboy pisze:Jedyne co mam razem z autem to ( nie znam wogle niemieckiego, wiec napisze nazwy takie jakie sa na tych dokumentach):
- Fahrzeugbrief
odkodowanie radia kosztuje 60zł u znajomka
ale wczesniej sprawdzi sie czy jest kod
Sprawa wyglada nastepujaco: U mnie gdy radio jest podpiete nic nie pokazuje, bezpiecznikow nie sprawdzalem, ale nie wiem czy bezpieczniki padly by od tego ze akumulator sie rozladowal, sprawdzalem radio u tego fachowca i jak on podpial do swojego sprzetu to bylo napisane SAFE. Niestety nie ma kodu, jedyna jaka naklejka jest to cos w stylu VW6Z....