Oddzielenie Bagaznika od srodka samochodu

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Pursuit
Nowicjusz
Nowicjusz

Oddzielenie Bagaznika od srodka samochodu

Post autor: Pursuit » czw sie 30, 2007 00:27

Otoz chcialbym sie dowiedziec czy oddzielenie bagaznika w sedanie od srodka samochodu bedzie mialo jakis wplyw na dzwiek z bagarznika ( sub ) chodzi mi o oddzielenie plyta 12mm

Slavwek.ie
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Slavwek.ie » czw sie 30, 2007 07:26

Witam.
Sedany są same w sobie uciążliwe dla nagłośnienia ze względu na słabe przenikanie basu z bagażnika. Nie wiem w jakim celu będziesz montował płytę dzielącą, ale na pewno nie ułatwi ona pracy subwoofera.

Pursuit
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Pursuit » czw sie 30, 2007 22:25

Dostalem w prezecie firmowy wzmacniacz i nie chcialem go gdzies z boku przyczepiac czy cos tylko ladnie za siedzeniami zrobic i przymocowalem plyte 12mm... i teraz mam 3 pytania...

1 zamontowalem to w Opel Astra ( wybaczcie ze inne auto niz jest forum ale to moje drugie auto) i tam jest cos takiego ze powietrze z bagaznika przez polke moze przechodzic do wnetrza ( sa specjalne otwory zrobione ) i czy to wystarczy zeby troche z subika bylo slychac.

2 czy moze by polepszylo troche to ze bym zrobil w tej plycie jakies spore otwory tak zeby moglo troche przechodzic przez nie

oraz trzecie pytanie ktore nie chcialbym zebyscie kazali mi to robic ( :) ) to czy mam usunac z tamtad plyte i zrobic gdzies z boku...

Dziekuje z gory za odpowiedz oraz zycze milego dnia
Ostatnio zmieniony sob wrz 01, 2007 17:20 przez Pursuit, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”