Gdzie montowac car audio w Bydgoszczy??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam,gdzie Waszym zdaniem najlepiej montowac sprzet w Bydgoszczy?? Moze wiecie ile kosztuje montaz wzmacniacza, skrzynki oraz jaki jest koszt wygluszenia pary drzwi-orientacyjnie(samochod to mazda MX-3)
Re: Gdzie montowac car audio w Bydgoszczy??
najlepiej na fordońskiej w euro car tam koleś jest the best w tym co robipepis2007 pisze:Witam,gdzie Waszym zdaniem najlepiej montowac sprzet w Bydgoszczy?? Moze wiecie ile kosztuje montaz wzmacniacza, skrzynki oraz jaki jest koszt wygluszenia pary drzwi-orientacyjnie(samochod to mazda MX-3)
Tego nie polecam. Gość jest nie poważny. Po pierwsze każe Ci wymienić wszystko na nowe lub używane ale przez niego.darek05 pisze:Studio Car Hi-Fi ul.Fabryczna
[ Dodano: 29 Cze 2007 10:59 ]
Godni polecenia profesjonaliści ale licz sie z cenami. Ale na pewno będziesz miał zrobione perfect.darek05 pisze:Max Car-Audio Fordońska
Euro Car Audio jest ok. założy dość dobrze, albo zrobi popelinę oczywiście na życzenie bez odpowiedzialności ale jest ok. Dlatego mogą się pojawić o nim nie pochlebne opinie bo ktoś chce szybko tanio i do dupy a potem przesmradza....
S audio nigdy tam nie byłem ale słyszałem wiele pochlebnych opini o nich. Tam włascicielem nie jest gość który pracował na bocznej?
Ostatnio zmieniony pt cze 29, 2007 11:06 przez Maciuś01, łącznie zmieniany 2 razy.
Maciuś01 pisze:Tego nie polecam. Gość jest nie poważny. Po pierwsze każe Ci wymienić wszystko na nowe lub używane ale przez niego.darek05 pisze:Studio Car Hi-Fi ul.Fabryczna
[ Dodano: 29 Cze 2007 10:59 ]Godni polecenia profesjonaliści ale licz sie z cenami. Ale na pewno będziesz miał zrobione perfect.darek05 pisze:Max Car-Audio Fordońska
Euro Car Audio jest ok. założy dość dobrze, albo zrobi popelinę oczywiście na życzenie bez odpowiedzialności ale jest ok. Dlatego mogą się pojawić o nim nie pochlebne opinie bo ktoś chce szybko tanio i do dupy a potem przesmradza....
S audio nigdy tam nie byłem ale słyszałem wiele pochlebnych opini o nich. Tam włascicielem nie jest gość który pracował na bocznej?
co do euro car robią naprawdę dobrze profesionalnie widziałęm sam auta robione od podstawy i jest to koleś który wie co robi...po drugie nie ma problemu jeśli chodzi o gwarancje i szybkie reklamacje co miałem okazje przetestować na samym sobie jak zakładali mi centralkę...godnie polecenia firma pozdr
a co macie do Max car audio? dlaczego niepolecacie? jakies konkret argumenty?
Golf R 2.0 TSI 270 KM(199 kW),4MOTION, Rising Blue,3dr, Vienna, DSG, DCC, zklany dach, kamera Rear Assist,RCD 510, 19"Talladega http://tinyurl.com/7no3oju
Posiadasz PS3? Wozisz tyłek w GT5? Temat dla Ciebie ==> http://tinyurl.com/7yt5jzj
Posiadasz PS3? Wozisz tyłek w GT5? Temat dla Ciebie ==> http://tinyurl.com/7yt5jzj