moje audio
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
moje audio
witam. Oto moje audio w golfiku. Mimo tego ze mam 2 glosniczki niskotonowe w dzwiach z przodu + 2 wysoko na parapecie + 2 na polce (foto) wszyscy mowia ze mam super dzwiek. Ja powiem tyle: ludzie mowia ze na polce instalowac glosniki to glupota a ja mowie ze mam fajny basik, srednie tony ok i wysokie sa piekne.Wazna rzecza dla mnie jest to ze mam wolny bagaznik poniewaz czesto jade na wakacje i skladam siedzonka Do tych glosnikow mam radyjko ze zmieniara(foto). Mowcie co o tym myslicie bo kasy malo nie dalem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
2000 no co ty jaja sobie robisz chyba z nas. Jednak powinieneś popracować nad tym sprzetem albo posłuchać kogoś kto ma sprzęt zainstalowany w prawidłowy sposób ale jeśli ci się podoba to już twoja sprawa. To że składasz siedzenia nie eliminuje suba z bagażnika poprostu montuje się go inaczej i nadal masz pusty bagażnik.
TUTENHAMON
za same glosniki na polke dalem 2 miechy temu 600zl i radio 1500zl +przednie?? A wiec te 2tys to sprzet jest teraz wart a ile wasz jest wart? Bo jesli ma byc dobry dzwiek to chyba ponizej 2tys nie da sie.O subie to pomysle jak bede mial kase bo teraz to sobie golfa 2 kupilem i musze go naprawic bo jest po lekkim wypadku
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)