Radio VW Golf V
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Radio VW Golf V
Witam kupilem radio oryginale do VW GOLF V i ma one dwa male wtyki antenowe.... inne niz te standardowe jeden maly znalazlem podpialem go ale nie moge znalezcdrugiego a ten drugi moim zdaniem to jest ten zwykly ktorego mam... i teraz pytanie czy jest jakas przejsciowka z tego zwyklego na taki zebym mogl podpiac ten drugi maly wtyk antenowy ??
RADIO RCD 300
Tam z tylu sa dwa wejscia antenowe takie malutkie... ( nie sa ta wejscia antenowe standardowe tylko jakies inne ) Znalazlem przewod jeden antenowy taki maly i wpialem go do tego radia ale drugiego nie moge znalezc takiego malego... tylko jest takie standardowe (gruby bolec) i moze jest jakas przejsciowka z tego grubego bolca na taka mala koncowke zebym mogl wlozyc ja do tego oryginalnego malego wejscia w radiu.
Tam z tylu sa dwa wejscia antenowe takie malutkie... ( nie sa ta wejscia antenowe standardowe tylko jakies inne ) Znalazlem przewod jeden antenowy taki maly i wpialem go do tego radia ale drugiego nie moge znalezc takiego malego... tylko jest takie standardowe (gruby bolec) i moze jest jakas przejsciowka z tego grubego bolca na taka mala koncowke zebym mogl wlozyc ja do tego oryginalnego malego wejscia w radiu.
tak. wystepuje taka przejsciowka. poszukaj na allegro.fabian pisze:moze jest jakas przejsciowka z tego grubego bolca na taka mala koncowke zebym mogl wlozyc ja do tego oryginalnego malego wejscia w radiu.
Rcd300 posiada 2 wejścia antenowe „Diversity Antene”. to rozwiązanie jest po to by polepszyć odbiór