Car Audio pomoc
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Nom zastanowie sie. A co bys proponowal w tylna polke?? Moze DCX 690?? bo niestety narazie do bagaznika nic nie moge wsadzi choc bym bardzo kcialmarceliii pisze:Alpine dobra firma,ale nie sprzęt z dolnej półki,a ten takowy jest.
Za tą cene może byś coś lepszego znalazł,albo dołuż te 50 zł i kup te hertz dsk 165,ja kupiłem i nie żałuje.
Witam
....jesli mozecie to powiedzcie jakie jest najardziej optymalne ustawienie tuby basowej w bagazniku (Golf III 3-drzwiowy). Obecnie jest ona u mnie przymocowana do kanapy (przelozona gąbką) na dwoch specjalnych gumach glosnikiem skierowanym w strone prawa (od tylu patrząc). Moze fale dziwiekowe z glosnika powinny rozchodzic sie w innym kierunku? Moze nalezaloby ustawic ja prostopadle do kanapy, a moze prosto w gore a bass reflex w podlogę? Jesli ktos wie jak to najlepiej zrobic nie sie wypowie... moze i komus innemu sie to przyda. DZIEKI
Witam niedawno kupiłem golfa III i mam kilka pytan , czy kupujac glosniki Bschmanna 16 cm trzeba jakos przerabiac drzwi czy glosniczki wejda bez problemow ( lub powiedzcie ktore z tych glosniczkow nie sprawia problemow z montazem http://www.caraudio.skip.pl ) i czy po podlaczeniu takich niedrogich glosniczkow pod radio np. gamma ktore tez mam zamiar dopiero kupic beda w miare dobrze graly , nie chodzi mi o jakis super glosny i dzwieczny bass poprostu ma byc dobra jakosc za rozsadna cene ( troche sie wykosztowalem na samo autko) pod szyba mam jakies orginalne glosniczki czy lepiej bedzie gralo na 4 czy jak kupie jakies do drzwi to tych pod szyba lepiej nie podlaczac ? To chyba narazie wszystko z audio , z góry dziękuję za odpowiedż Jakie są opinie radia medion takie za 300 zł ktory ma mozliwosc odtwarzania mp3?