Mój pierwszy SUB skończnoy!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Projekcik mocno budżetowy, ale schludny Odnośnie wszystkich głośników Altronik. Boschmann dbtronic itp itd to sie nie wypowiadam bo nie ma o czym. Wzmacniacz jest adekwatny do głośnika. I Gobo90 moc RMS to nie wszystko, liczy sie przy ilu % THD jest podana ta wartość, koleszka ma u siebie wzmak noname 500W RMS przy 10% THD i uwierz mi ze to naprawdę nie gra. Ogolnie to gratki za zapał który w to wlozyles. I na deser pytanko, co na to Twój Ojciec?
Pozdrawiam
dzikgtc
dzikgtc
hehe, na oko ? a jak na oko określasz moc ?Gobo90 pisze: widziałem już nie jeden rozebrany wzmacniacz i tak na oko to on ma z 4x50W i da sie mostkowac
charczy głośnik, bo za dużo zniekształceń dostaje...Gobo90 pisze: w mostku nie próbowałem jeszcze ale bez mostka na jednym kanale mój wspaniały głośnik charczy więc widze że wiosną chyba zmienie skrzynie na coś lepszego (do 200zł na głośnik) a z wzmaka jestem zadowolony
w tym wzmacniaczu jest jakiś filtr czy coś ?
- mlody87
- Gadatliwa bestia
- Auto: MK3 USA Turbo i MK4 GTD
- Silnik: auq+
- Kontakt:
Gobo90, a co do tego ze chcesz wstawic rure BR to niejest troche zamała ta skrzynia bo różnica w objętosciach zamknietej do BR jest jednak znaczna, jak ja liczyłem dla głosnika który bym chciał zamontowac w mojej "planowanej skrzyni" wyniosła 50L dla zamknietej a 75 dla BR wiec cos w tym jest.
Ale jestem bardzo ciekaw jak by to u CIebie zagrało jak bys ryrke dołożył, eksperymentowanie rzecz ludzka
Ale jestem bardzo ciekaw jak by to u CIebie zagrało jak bys ryrke dołożył, eksperymentowanie rzecz ludzka
VW forever..