A Majtki tez sa dobre nie powiem...Pinhead pisze:polecam też pidżame
Spadłem z krzesła
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Kazdy głosnik jest kierunkowy wiec nie pierdziel głupot o tweeterach...mag2k3 pisze:
Znaczy się może nie wiesz tego ale jedwabny tweeter gra naprawdę przyjemnie i nie kupisz go za 5 zł od ruskich.
Ja mam w swoich głośnikach jedwabny i w porównaniu np do zestawu hertza dzwięk jest o wiele przyjemniejszy dla ucha.
Co do głośników to ja np słyszałem 1 zestaw ten czerwony.
Ten 2 to na pewno jest świetny.
Ja wiem że my się nie znamy, ale czy słyszałeś może kiedyś że wysokie tony są bardzo kierunkowe?
Jeśli mi nie wierzysz weź jakiegoś tweetera i słuchaj muzyki trzymając go w swoją stronę, i weź go obracaj zobacz jak znacznie zanika dźwięk dla twoich uszu.
A ty chcesz mi powiedzieć że pioneer współ osiowy zagra lepiej niż zestaw odseparowany?
Szczególnie jak wstawi się te głośniki w drzwi, tylko uszy do kostek przyszyć i będzie OK.
A może w półkę z tyłu by je wsadzić? tam by pokazały co potrafią.
Nie chce się kłócić ale mówisz ze powalla pisze amatorski opis a sam takie głupoty gadasz aż mnie oczy od czytania bolą.
Wiesz co to najpierw pogadaj a potem przeproś za to co napisałeś.Chodki_18 pisze: Pogadaj z jakims gosciem z sklepu car-audio a zobaczysz jakies wały na tym forum leca...
Takie jest moje zdanie...
Hahahahhahaa juz bede przepraszał...mag2k3 pisze:Wiesz co to najpierw pogadaj a potem przeproś za to co napisałeś.Chodki_18 pisze: Pogadaj z jakims gosciem z sklepu car-audio a zobaczysz jakies wały na tym forum leca...
Takie jest moje zdanie...
AAAAAAAAAAAAA no nie pomocy czytaj mój opis i powodzenia w dobieraniu audio.Chodki_18 pisze:
Kazdy głosnik jest kierunkowy wiec nie pierdziel głupot o tweeterach...
Ja wiem jak was wszystkich pogodzic...
KUPICIE SOBIE DOBRE SŁUCHAWKI i bedzie po problemie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości