Bo mikrofon z kamery nie potrafi złapać pewnych dźwięków, przez swoją słabą jakość i łapie przestery na przykład.Kubus20
jeśli te powerbassy sie nie trzęsą a helixy jak głupie to czemu słychać pierdzenie
po uszach z powerbassów a z helixów jest miętki basik?
Lub muzyka w aucie podczas nagrywania filmu była na tyle głośno puszczona, że na filmiku dźwięk jest przesterowany.
Właśnie dlatego po takich filmikach nie można ocenić nic, absolutnie nic.
Ogarnij się człowieku.punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. każdey chwali swoje.
Ty montujesz pebeki to si ebędziesz z animi taranem stawał ze one są
najlepsze.
Mam w ofercie i te Twoje upatrzone oczka w głowie Helixy i Powerbassy i MB Quarty również.
A tym się różnie od tych niby firm, w których byłeś, że miałem okazję bezpośrednio porównać i Helixy i PB w dwóch montażach dzień po dniu, każdy montaż w Golfie MK4 i w obu przypadkach pod radiem Kenwooda podstawowym modelem. Także praktycznie identyczne warunki.
Nie biorę już Helixów na warsztat, bo po prostu zagrały gorzej i tyle.
Jeżeli słuchałeś ich trzymając je w ręce, bez jakiejkolwiek obudowy, to tak właśnie będą grać do i wcale mnie to nie dziwi.Tam mi wcisnął esy-6c promocyjnie sprawdziłem je na wzmaku domowym i grały
jakby nie mogły zero dosłownie kopa.
A potem podobnie pewnie grały zamontowane w półce.
Nie chce mi się odnosić do reszty Twoich wypowiedzi, bo napisałeś wypracowanie jak na starej maturze.
Ale czytając wszystkie Twoje powyższe posty widać z czym masz problem.
Generalnie to wszyscy, albo się nie znają, albo Ci coś wciskają, albo kłamią. Jakaś wielka teoria spisku jest przeciwko Tobie stworzona.
A Twój problem jest taki, że nie potrafisz zaufać nikomu, bo każdy albo chce Cię na coś naciągnąć, albo się nie zna.
Wstyd, że istnieją jeszcze takie firmy CA, które opisujesz, ale niestety jest wiele takich przypadków, że nieodpowiednie osoby biorą się za nieodpowiednie rzeczy.
Więc powiem Ci szczerze.
Kup sobie te Helixy i bądź zadowolony, przynajmniej nie będziesz potem miał usprawiedliwienia, że ktoś Ci źle doradził, bo wybrałeś je sam.
Ja nie muszę Ci cisnąć Powerbassów S6C, bo zarobku na takich tanich głośnikach jest tyle, że nie warto nawet pisać tego posta, tak samo na Helixach.
Załóż coś wreszcie człowieku do tego auta, cokolwiek, naprawdę
Bo jak masz taki problem z kupieniem głośników, to ja nie wiem co musi się dziać jak musiałbyś kupić samochód, chyba tydzień czasu nie śpisz wtedy po nocach