grubość przewodów
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Moc maks. 350W MAX
Moc RMS 2Ω 2 x 100WRMS
Moc RMS 4Ω 2 x 70WRMS
Moc w mostku 4Ω 1 x 225WRMS - napewno nie przy 4Ω... może mieć jakieś 160/170W
Napięcie pracy 10-16V prąd stały /45A - hehe ja jestem ciekaw co tam wpier... tyle prądu bo napewno nie wzmacniacz tak jak pisałem jeśli nawet miałby w szczycie 15A czy nawet 20 to Ty takiej mocy nie osiągniesz bo zniekrztałcenia będą za wielkie, do wykorzystania mocy tego potworka powinieneś zapiąć większy wzmak w celu lepszej kontroli nad głośnikiem ale zależy kto co lubi...
Ogólnie zły nie jest, a ten przewód 8mm wystarczy aż nadto
Moc RMS 2Ω 2 x 100WRMS
Moc RMS 4Ω 2 x 70WRMS
Moc w mostku 4Ω 1 x 225WRMS - napewno nie przy 4Ω... może mieć jakieś 160/170W
Napięcie pracy 10-16V prąd stały /45A - hehe ja jestem ciekaw co tam wpier... tyle prądu bo napewno nie wzmacniacz tak jak pisałem jeśli nawet miałby w szczycie 15A czy nawet 20 to Ty takiej mocy nie osiągniesz bo zniekrztałcenia będą za wielkie, do wykorzystania mocy tego potworka powinieneś zapiąć większy wzmak w celu lepszej kontroli nad głośnikiem ale zależy kto co lubi...
Ogólnie zły nie jest, a ten przewód 8mm wystarczy aż nadto
Po pierwsze - po to skosuje się bezpieczniki odrazu przy wyjściu (czyli przy aku) a po drugie, wiesz jaki prąd musi iść przez przewód o grubości powiedzmy 6mm żeby go chociaż rozgrzać a nie mówię o spaleniu ? Zrób sobie doświadczenie i się przekonaszpiotr2 pisze:lepiej zawyrzyc niz zrobic grzałke idacą przez cala dlugosc auta.i jeszcze skopcic auto
VW GOLF mk1 81' 1.8T AGU ++
SEAT TOLEDO 1M 01' 1.9 TDI ARL 150KM
SEAT TOLEDO 1M 01' 1.9 TDI ARL 150KM