Każdy, który ma wyjście słuchawkowe ?radeh2 pisze:Jaki tablet przeniesie dźwięk z wyjścia mini jack na wzmacniacz? Przecież to urządzenie kompletnie się nie nada
Komputer zamiast radia
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Komputer zamiast radia
Komputer zamiast radia
Najlepszym wyjściem byłby wzmacniacz ale jaki kupić? Chodzi o coś tanim kosztem
Moim zdaniem to nie jest warte zainteresowania przynajmniej w moim przypadku bo to kosztuje prawie 800zł a w tej cenie już idzie dostać jakieś radio 2din na androidzie..Peran pisze:Zainteresuj się SONY XSP-N1BT
Ja chce wydać około 400zł na swój pomysł i do tego mieć satysfakcję z wykonania Tak naprawdę wiem już wszystko co i jak tylko została kwestia podłączenia głośników ale nie mogę znaleźć odpowiedzi jak to zrobić tanim kosztem
Komputer zamiast radia
Wiecie co wpadłem na inny genialny pomysł xD
Schowam radio za deką rozdzielczą bo tam się zmieści bez problemu i będzie podpięte normalnie kostkami, a do radia podepnę tablet przewodem AUX i ustawie radio w trybie odbioru z AUX i po sprawie z wzmacniaczem.. dźwięk będzie szedł za pośrednictwem radia...
Możecie napisać co o tym myślicie.. jest to jak najbardziej wykonalne
Schowam radio za deką rozdzielczą bo tam się zmieści bez problemu i będzie podpięte normalnie kostkami, a do radia podepnę tablet przewodem AUX i ustawie radio w trybie odbioru z AUX i po sprawie z wzmacniaczem.. dźwięk będzie szedł za pośrednictwem radia...
Możecie napisać co o tym myślicie.. jest to jak najbardziej wykonalne
-
- Forum Master
- Kontakt:
Komputer zamiast radia
No i pytanie za 100 punktów - po co ? W jakim celu ? Równie dobrze kupić uchwyt do tabletu i po co cudować z radiem ? Nie nazwał bym tego "genialnym pomysłem", a "głupiego robotą"... Moje prywatne i subiektywne zdanie - myślę, że to do pomysł.
Żeby mieć nawigację, muzyka, internet, będę tego również używał jako system głośnomówiący i i napewno wpadną do głowy jeszcze inne pomysły, przecież system android jest rozbudowany i bogaty w aplikacjebogib184 pisze:No i pytanie za 100 punktów - po co ? W jakim celu ? Równie dobrze kupić uchwyt do tabletu i po co cudować z radiem ? Nie nazwał bym tego "genialnym pomysłem", a "głupiego robotą"... Moje prywatne i subiektywne zdanie - myślę, że to do pomysł.
Tak czy siak to będzie działało a jedyny wydatek do tego "wzmacniacza" to kupno kabla AUX i do tego praktycznie brak ingerencji w okablowanie
Aaa i do tego wygląd wnętrza.. zyska na nowoczesności - przynajmniej dal mnie bo mi się takie coś podoba
A uchwyty i takie wynalazki mi nie odpowiadają.. gdzie zamontuje ten uchwyt? na szybie żeby połowę mi zasłonił? albo przy desce rozdzielczej? niee mi sie takie coś nawet nie podoba..
Możesz zobaczyć fajnie to wygląda, gość też ma zabudowany tablet:
Kod: Zaznacz cały
http://img38.otomoto.pl/images_otomotopl/825168149_5_1080x720_16-sol-navi-bezwypadkowy-prywatnie-mazowieckie.jpg
http://img39.otomoto.pl/images_otomotopl/825168149_6_1080x720_16-sol-navi-bezwypadkowy-prywatnie-.jpg
Jak już chcesz chować radio to może rozejrzyj się za radiem z bluetooth i nie będziesz kombinować z kabelkami.