Nie zapłaciłem tyle ile tam jest napisane zapłaciłem owiele mniej
Chociaż nie jestem jakimś tam znawcą car audio (dopiero się uczę) Nigdy nie kupie sobie tuby co sub to sub
Mój zestaw jest narazie skromny :/
Wzmak i sub znacie już
radyjko pioneer DEH-7700MP
Przód odseparowany fabryczny (golf 4) [przyszłość to zmieni[
Tył boczki mam jakieś lanzary efekty uczenia sie na blędach ale zapełniają mi pustke z tyłu
Najbliższa przyszłość to wytłumienie drzwi w pierwszej kolejnośći i wymaiana przodu
[ Dodano: Pią Gru 23, 2005 00:32 ]
A mam małe pytanko co do wygłuszania... Juz niektórzy mieli z tym doczynienia lepiej oddać samochód w ręce ludzi którzy mają z tym doczynienia czy może samemu się bawić wzorować się na zdjęciach??
pomocy...
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Jak masz tylko trochę czasu i miejsca to rób sam. Zawsze będziesz pewien co tam masz zrobione, a firmy skasują Cię na niezły pieniądz, a i tak nie będziesz miał pewności, czy Ci nic nie spartolili, a to się często zdarza.miki1200 pisze:A mam małe pytanko co do wygłuszania... Juz niektórzy mieli z tym doczynienia lepiej oddać samochód w ręce ludzi którzy mają z tym doczynienia czy może samemu się bawić wzorować się na zdjęciach??