Brak Mocy w JBL GTO 2060

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

cinek18-86
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: cinek18-86 » pt lis 06, 2009 13:08

Końcówki już były,wszystko pięknie podłączone,i działało,ale jak poskładałem tapicerke i podłączyłem wszystko to znów nastała cisza...Nie wiem już co robić i gdzie jest problem,nowe kabelki już zamówione,jak przyjdą to zobaczymy czy problem był w kablach czy gdzieś dalej

Zapraszam do oceny http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=358401

adam_golf
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: adam_golf » pt lis 06, 2009 13:28

a sprawdzałeś czy kable zasilające są całe czy nie są nigdzie po przerywane??

cinek18-86
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: cinek18-86 » pt lis 06, 2009 17:14

Tak jak napisałem wcześniej,całą instalację dokładnie przeglądnąłem i niczego nie znalazłem,choć problem tkwił w kabelku remote,bo gdy puściłem osobny remote zrobiony prowizorycznie z kabla głośnikowego wszystko zaczęło ładnie grać,ale gdy poskładałem tapicerke i podłączyłem wszystko na nowo znów była cisza i wzmak nie odpalił.Być może przy składaniu plastików gdzieś naderwałem jakiś inny kabel choć to mało prawdopodobne,bo robiłem to bardzo ostrożnie.Nie mam ochoty znów rozbierać tego szajsu,bo ostatnie1,5tyg prób zniechęciło mnie troche a nie chce już jeździć z porozpieprzaną tapicerką,narzędziami,kablami i całym tym syfem...Poczekam aż przyjdą nowe kable i wtedy znów się za to zabiorę

[ Dodano: 15 Lis 2009 17:22 ]
Koledzy klapa...Doszły mi nowe kable więc od razu zrobiłem nową instalację ale wzmacniacz nie odpalił...Myślałem,że w kablach jest problem ale okazało sie ,że albo radio padło wlbo wzmacniacz.Dziwna sprawa,bo jak podpiołem nowy przewód remote to wszystko działało a jak poskładałem tapicerkę to znowu milczy.Nie wiem gdzie może być problem,za tydzień wpadnie do mnie kumpel podepne na próbe jego radio i jego wzmacniacz do mojej instalacji,zobaczymy co wyjdzie.Jeśli znowu nic to chyba czas będzie pomyśleć o nowym sprzęcie

Zapraszam do oceny http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=358401

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”