Jest cos takiego jak world wide serwis infinity??

Cos mi sie chce w takie cos wierzyc...No ale dodatkowo jest gwarancja "rozruchowa". Zobaczymy co z tego bedzie.
---------------------
Prawdopodobnie przyjme te glosniki (infinity kappa perfect 6.1) tylko teraz, jaki do nich wzmacniacz dolozyc? Myslałem nad u-dimension Jr. 2 kanalowy, ewentualnie cos z uzywanych. Ten gostek od ktorego mam zamiar kupic glosniki, mowil cos o uzywanym wzmacniaczu JL audio(wartym 2k u nas, a u niego za jakies 800PLN).
--------------
Ten wzmacniacz to JL audio 300/2 na allegro widzialem taki za 1000zl no chyba ze to jakas inna seria ale watpie. Rzeczywiscie cena w Polsce takiego wzmacniacza to ok 2tysiecy. Na wyjsciu ma 2x150W rms. Chyba troche przy duzo? Glosniki maja 2x 100W rms, a podobno nie musza miec bardzo duzo mocy.
---------------------------------------------
Głośniki będą u mnie jutro albo pojutrze

Doradzicie do nich jakis dobry wzmacniacz?
----
Nikt nic nie doradzi??;( A wygłuszał ktoś drzwi matami stingera lub dynamat w golfie 4? Chodzi mi o to ile metrow kwadratowych jest potrzebnych.
-------
P.S. Głośniki juz dotarły;)
-----------------------------------||||||||||-----------------------
Moje typy co do wzmacniaczy:
jl audio 300/2 Genesis 2x75Wrms Hifonics titan 4000 u.s.amps 2x100Wrms Co o tym sadzicie? Mysle ze idealnie nadawalby sie DLS A3 jednak ta cena nawet uzywek nie zacheca...Prosze o jakas rade