Jak wymontowac fabryczne radio z MK4 ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- wojtinho10
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ten sam problem...
Witam.Pozwoliłem sobie na podłączenie do tego tematu.Mam ten sam problem a radyjko takie:
http://www.allegro.pl/item276752999_vw_ ... kodem.html
W moim także nie chodzą kasety więc postanowiłem zamienić je na lepszy model
Musze je wyciągnąć tylko nie wiem jak.Do nowego radyjka będę musiał zaopatrzeć się w jakieś głośniczki.Mam wersję 3D i miejsca na głośniki po obu stronach tylnej kanapy, nie ma tam żadnych głośników ale podejrzewam, że wejdą tam takie same jak w drzwi(165mm o ile się nie mylę).
Wiem, że polecacie zestawy odseparowane ale ja będę raczej zainteresowany współosiowym bo nie chce mi sie z tym wszystkim p*erdolić(zresztą nie wiem czy bym umiał ).Żeby dostać się do głośników wystarczy zdjąć maskownice czy nie za bardzo?
Pozdrawiam.
http://www.allegro.pl/item276752999_vw_ ... kodem.html
W moim także nie chodzą kasety więc postanowiłem zamienić je na lepszy model
Musze je wyciągnąć tylko nie wiem jak.Do nowego radyjka będę musiał zaopatrzeć się w jakieś głośniczki.Mam wersję 3D i miejsca na głośniki po obu stronach tylnej kanapy, nie ma tam żadnych głośników ale podejrzewam, że wejdą tam takie same jak w drzwi(165mm o ile się nie mylę).
Wiem, że polecacie zestawy odseparowane ale ja będę raczej zainteresowany współosiowym bo nie chce mi sie z tym wszystkim p*erdolić(zresztą nie wiem czy bym umiał ).Żeby dostać się do głośników wystarczy zdjąć maskownice czy nie za bardzo?
Pozdrawiam.
- wojtinho10
- Mały gagatek
- Kontakt:
wojtinho10, z tego co pamietam to zeby dostac sie do glosnikow z tylu, musisz zwalic tapicerke, a zeby ja sciagnac najlepiej wyjmij najpierw dolną czesc kanapy
maskownice sa przyklejane i na cieplo od spodu przytapiane wiec niesciągalne
jesli chcesz kupowac glosniki na przod i tyl, to kup tylko na przod ale o klase lepsze, do tego gwizdki
jakis wzmacniacz, kawalek subai po regulacji bedziesz mial na prawde dobry odsluch
tyl jest zbedny, nigdy go nie bedziesz slyszal, albo bedzie siał zamęt
maskownice sa przyklejane i na cieplo od spodu przytapiane wiec niesciągalne
jesli chcesz kupowac glosniki na przod i tyl, to kup tylko na przod ale o klase lepsze, do tego gwizdki
jakis wzmacniacz, kawalek subai po regulacji bedziesz mial na prawde dobry odsluch
tyl jest zbedny, nigdy go nie bedziesz slyszal, albo bedzie siał zamęt
-
- Gadatliwa bestia
- wojtinho10
- Mały gagatek
- Kontakt:
- wojtinho10
- Mały gagatek
- Kontakt:
- wojtinho10
- Mały gagatek
- Kontakt:
- wojtinho10
- Mały gagatek
- Kontakt:
nie , maskownica to element boczkawojtinho10 pisze:Czyli trzebaby szukać głośniczków z maskownicami.
sciagasz boczek, dajesz glosnik, zakladasz boczek
ale naprawde nigdy go nie bedziesz slyszal, szkoda roboty
co do radia to nie widze na froncie otworow do blaszek, ani drutów, musialbys powoli probowqac wyciagnac, albo wywalic uchwyt na kubki, kieszonke i moze od gory zaatakowac