zabudowa audio mk3 krok po kroku (nowe foty 26.10)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
heh wiem jak to jest z VW a szczególnie z trójką:) dzisiaj testowałęm suba. jak zapodałęm sobie konkretny basi to dzwoniło mi wszystko co mogło ( rejestracja na klapie, osłona tłumika, lusterka, maska, i jeszcze parę innych plastyków mam jeszcze dużo rzeczy do unieruchomienia żeby wszystko było gites a mat wygłuszajacych poszło już jakieś 9 kilogramów
Dzisiaj był kolejny dzień pracy. Co prawda mało miał wspólnego z zabudową ale był konieczny Po prostu zamontowałęm ze znajomym alarm i centralny zamek. Dodatkowo zamontowałem radio na stałe
Dodałem także nowe foty tym razem lepszej jakości
Dodałem także nowe foty tym razem lepszej jakości
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wiem że mata to podstawa bo musi być odpowiednia grubość i nie idzie jej uzyskać tylko natryskiem preparatu, zobaczymy jak finanse będą stalykamilt500 pisze:nie pryskaj niczym tylko poloz maty i tylko szczeliny czyms takim uzupelnijazizi pisze:chyba Ci golf obsiądzie od takiej ilości mat
co to za pasta wygłuszająca?? ja chce spryskać drzwi przednie w przyszłości czymś do wygłuszenia ale nie mozge coś znaleźć na necie takich preparatów a przecież są
Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8
Dzisiaj znowu coąś drgnęło z pracami. Poskręcałem już kokpit, poprowadziłem resztę kabli.
Zacząłem robić drugi boczek, i bagażnik. Trochę się plany zmieniły i na razie na scenie z przodu będzie tylko pojedynczy Xetec (brak funduszy jak na razie ). Dodałem zdjęcia boczka bo są w lepszej jakości niż poprzednie W bagażniku położyłem podłogę, na której będą zamocowane wzmacniacze i zwrotnice ( na razie jakieś zwykłe potem będę kombinował jakieś lepsze ) Przymowcowałem ją za pomocaą kontowników. Wstępnie rozłożyłem sprzet (co widać na zdjeciach ). Dużo czasu mi zajeło obliczanie wymiarów obudowy dla suba Zreszta obliczenie widać na zdjęciach
Zacząłem robić drugi boczek, i bagażnik. Trochę się plany zmieniły i na razie na scenie z przodu będzie tylko pojedynczy Xetec (brak funduszy jak na razie ). Dodałem zdjęcia boczka bo są w lepszej jakości niż poprzednie W bagażniku położyłem podłogę, na której będą zamocowane wzmacniacze i zwrotnice ( na razie jakieś zwykłe potem będę kombinował jakieś lepsze ) Przymowcowałem ją za pomocaą kontowników. Wstępnie rozłożyłem sprzet (co widać na zdjeciach ). Dużo czasu mi zajeło obliczanie wymiarów obudowy dla suba Zreszta obliczenie widać na zdjęciach
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON
Dzisiaj udało mi się skonczyc drugi panel. Poskładałem auto i przeprowadziłem pierwsze próby odsłuchu he he całkiem sympatycznie teraz tylko musze kupic maty żeby zakleic resztę dziur w drzwiach. Dołączam kolejne zdjęcia Teraz tylko zbieram kasę na tweetery i na materiał do obicia drzwi.
Napiszcie co myślicie
Napiszcie co myślicie