dzwięk w kombi ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
dzwięk w kombi ??
zostalem posiadaczem mk3 w kombi , i chcialbym o potwierdzenie badz zaprzeczenie tezy ze w kombi subwoofer w bagazniku nie zdaje egzaminu bo dzwiek rozchodzi sie "bokiem" i wszystko trzeszczy ?? czy trzeba wytlumiac matami bagaznik ? ? co o tym myslicie ? bo chcialbym dzwiek założyć w hatchbacku mialem i wymiatal .
a ja nie mam rolety, a półkę, którą dostałem do Helmuta z DE i gra extra
W bagażniku gra Hertz ES250 w bass reflex a o dostarczenie mocy troszczy się Pioneer GM-X702 (320W RMS!)
Poza tym chcę to sprzedać, bo chcę kupić jakieś alu.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=89973
W bagażniku gra Hertz ES250 w bass reflex a o dostarczenie mocy troszczy się Pioneer GM-X702 (320W RMS!)
Poza tym chcę to sprzedać, bo chcę kupić jakieś alu.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=89973
Ostatnio zmieniony sob mar 03, 2007 14:18 przez sisqod, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Co to za jakas kamera? Wracajac do dzwieku w kombi, jak sie ma wrzucenie suba w miejsce dziury po zapasie, zrobienie nowej podlogi z wytlumieniem, bo taka opcja chodzi mi po glowie?sisqod pisze:Źle mnie zrozumieliście... nie mam rolety
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
wlasnie jestem w trakcie przugotowania czegos takiego do passata probowalem juz jak to dziala i razczej bede zadowolonyGitner pisze:Wracajac do dzwieku w kombi, jak sie ma wrzucenie suba w miejsce dziury po zapasie, zrobienie nowej podlogi z wytlumieniem, bo taka opcja chodzi mi po glowie?sisqod pisze:Źle mnie zrozumieliście... nie mam rolety
Gitner
poprawne rozumowanie i konstrukcjaGitner pisze:jak sie ma wrzucenie suba w miejsce dziury po zapasie, zrobienie nowej podlogi z wytlumieniem, bo taka opcja chodzi mi po glowie?
Pozdro
Gitner
nie jest to proste do wykonania i obliczenia musisz dobrze wykonać, ale jak wszystko będziesz robił z głową, to będziesz bardzo zadowolony