Wylacza sie sam
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Wylacza sie sam
witam mam problem mianowicie : gdy podglosze muzyke i jest konkretny bass to mi sie wzmak wylacza a jak scisze muze to dizala .
w czym tkwi problem ?? prosze o pomoc ;]
w czym tkwi problem ?? prosze o pomoc ;]
zasilanie 10mmpowalla pisze:Jakiej grubosci masz kable do wzmacniacza?
masa 5mm
wzmacniacz to reflexion X500 i jest podpieta do niego tuba tez reflexion XT12 zmostkowana na jeden kanał .WiniuS pisze:moze tak, jaki to wzmak i jakie glosniki ciagnie ?>?
dostalem caly zestaw tej marki wiec powinien byc ze soba zestrojony (tak mi sie wydaje)
- Dragon
- Forum Master
- Kontakt:
Nigdy masa nie może być cieńsza od plusa!tyniu pisze:zasilanie 10mm
masa 5mm
Jeśli masz wzmacniacz 4 ohm to nie możesz podpiąć głośników 2 ohmowych bo jeśli ma zabezpieczenie to się wyłączy a jeśli nie ma to spalisz końcówkę mocy.tyniu pisze:tzn ?? bo ja niejestem zbytnio specjalista od car audio
Wyślij głupka po flaszkę, to przyniesie jedną...
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
wierzyć się nie chce. róznica grubości kabli nie ma znaczenia. prawdopodobnie miałeś jakiś problem z tamtym kablem [zle dokrecony itp]... takie 'wylaczanie' wzmaka jest często winą słabego akumulatora - przy mocnym basie spadki napiecia powodowane przez dużą moc wzmacniacza mogą spowodować że wyłączy się radio lub wzmak.tyniu pisze:dzis kupilem mase 10mm i juz problem rozwiazany , wszystko dziala jak nalezy ;]
jak nie wierzysz to weź zrob teraz coś takiego - zapal wszystkie mozliwe swiatła, odpal dmuchawy - włącz głośno wzmak [przy wylaczonym silniku] - zobaczysz ze napewno problem sie powtorzy.
[url=http://ilepali.info/pt.php?id=62][img]http://ilepali.info/foot.php?id=62[/img][/url]