Jakie radio ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jakie radio ?
Witam wszystkich szczęsliwych posiadaczy golferów
Zwracam sie do Was z prośbą o pomoc w zakupie radia do mojego golfika 3
Do tej pory słuzyło mi oryginalne radio Blaupunkta na cd audio. Teraz chcę nabyć coś naprawde dobrego na format mp3. cena to ok 250-300zł
Radio chciałbym najlepiej nowe z gwarancją. Pomóżcie i doradzcie a bede naprawde wdzięczny.
Z góry Wam dziękuje
Zwracam sie do Was z prośbą o pomoc w zakupie radia do mojego golfika 3
Do tej pory słuzyło mi oryginalne radio Blaupunkta na cd audio. Teraz chcę nabyć coś naprawde dobrego na format mp3. cena to ok 250-300zł
Radio chciałbym najlepiej nowe z gwarancją. Pomóżcie i doradzcie a bede naprawde wdzięczny.
Z góry Wam dziękuje
kasy bede miał ok 350zł
da sie już coś kupic markowego z mp3 ?
podeślijcie jakies linki do sprawdzonych modeli
[ Dodano: 11 Sty 2007 19:17 ]
wybrałem sobie dwa modele, które mnie poważnie
intereują. Prosze o wasze obiektywne opinie, które lepsze....
da sie już coś kupic markowego z mp3 ?
podeślijcie jakies linki do sprawdzonych modeli
[ Dodano: 11 Sty 2007 19:17 ]
wybrałem sobie dwa modele, które mnie poważnie
intereują. Prosze o wasze obiektywne opinie, które lepsze....
Ostatnio zmieniony pt sty 19, 2007 17:34 przez doło, łącznie zmieniany 1 raz.
rozumiemdoło pisze:bardziej byłbym skłonny zaufać JVC
nić firmie do której link podałeś
ale to moje zdanie, nie znam tej firmy i powiem
szczerze ze o niej duzo nie słyszałem
"Firma CLARION wprowadziła na rynek swój oficjalny znak firmowy w 1947r. (używany do tej pory). Od 1948r. stanęła na czele rynku car-audio w Japonii.
Obecnie produkty car-audio CLARION są sprzedawane do 10 z 11 fabryk samochodów znajdujących się w Japonii.
Ponadto wyroby firmy CLARION są instalowane w samochodach nie tylko znanych marek w Północnej Ameryce i Europie, ale także w szybko rozwijających się firmach, mających swoje fabryki w różnych częściach świata. W 1997r. Firma CLARION zatrudniała 2274 pracowników, a obrót roczny wyniósł 1,345 mld dolarów."
- rerekumkum
- Ma gadane
Kolego czytam Twój temat już po czasie ale nie moge oprzec się aby nie wtrącic małe co nieco ,otóż na JVC się nie decyduj poza niską ceną nie oferują zbyt wiele (no chyba że komuś słoń nadepnie na ucho ) Clarion jak najbardziej plecam marka sprawdzona i jakośc niezła chociaż to niski model.W tym przedziale cenowym(mowa o 300-400zł)ciężko wybrac nowe porzadne cd moja alternatywa to używane choc naprawdę zajefajne radyjko Pioneer DEH 4700MPB klasyczny wygląd i naprawde przyzwoite parametry 4*50W na mosfetach,czysty wyrazny bas,MP3 niezły tuner i solidne wykonanie-nie będziesz narzekał
[ Dodano: 12 Sty 2007 23:08 ]
Do mojej wcześniejszej wypowiedzi otóż może byc 4700MPB jak i 4700MP różnica prawie żadna a z tego co przeglądałem nóweczka to koszt około 560zet ale warto polecam
[ Dodano: 12 Sty 2007 23:08 ]
Do mojej wcześniejszej wypowiedzi otóż może byc 4700MPB jak i 4700MP różnica prawie żadna a z tego co przeglądałem nóweczka to koszt około 560zet ale warto polecam
doło, poczytaj ten post Spek ma fajne do sprzedania http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=80144 jemu i mi co prawda slon na ucho nie nadepnol ale jvc chwale co prawda inny model.
Kolego nie ma się co gniewac ale prawda jest taka iż Pioneer jest lepszy od JVC-wystraczy się udac do pierwszego lepszego sklepu i posłuchac oba, oczywiście mowa o podobnych modelach na tunerze róznica znikoma jednak na cd-szkoda gadac-ale jest to kwestia gustu wiec wybór tak naprawde kazdy podejmuje sam.Pozdrawiam Piotrze2
ja sie nie gniewam ale radia za 300zl mysle ze graja chyba baaardzo podobnie.ostatnio z nudow odwiedzam sklepy ala MM i slucham sobie.i chyba podlanczajac je do identycznych zestawow ani ty ani ja nie uslyszysz roznicy.mowa o radiach za ok 300zl.one chyba tylko bajerami sie roznia.aha nie pisze o firmach ala tchomsonic