problem z resetowaniem pamieci po wyjeciu kluczykow
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
problem z resetowaniem pamieci po wyjeciu kluczykow
Co zrobic zeby po wyjeciu kluczykow radio pamietalo ustawnienia a sie resetowalo? (mam golfa III ) jezeli ktos ma jakis link z forum jak zlaczyc kable to naprawde wielkie dzieki . Pozdr.
dobra , jak sprawdze to dam znac
[ Dodano: Pon Gru 25, 2006 15:31 ]
musialem cos zwalic bo ,chyba doszlo do zwarcia i nie dziala teraz ani zapalniczka i na dodatek zegary nie dzialaja ( nie swieci sie przebieg i zegarek ,a dopiero do wlaczeniu kluczykow zagary dziala i mozna uruchomic auto ,a jak wyjme kluczyki to znowu zegary niedzialaja : ( ) kurde to sie nazywa niefart : / , byc moze to ktorys bezpiecznik ale nie wiem ktory : (
[ Dodano: Pon Gru 25, 2006 15:31 ]
musialem cos zwalic bo ,chyba doszlo do zwarcia i nie dziala teraz ani zapalniczka i na dodatek zegary nie dzialaja ( nie swieci sie przebieg i zegarek ,a dopiero do wlaczeniu kluczykow zagary dziala i mozna uruchomic auto ,a jak wyjme kluczyki to znowu zegary niedzialaja : ( ) kurde to sie nazywa niefart : / , byc moze to ktorys bezpiecznik ale nie wiem ktory : (
niezle ,w radiach jest tak.czerwony plus pod stacyjke,zolty plus staly do podczymania pamieci,czarny masa.dlatego pisalem abys staly plus dal do zoltego.staly plus mozna wziasc z instalacji pod radio ale trzeba miernikiem sprawdzic ktory to przewod lub pociagnac od "czegos" ten plus np z zapalniczki lub z aku bezposrednio dajac bezpiecznik na przewodzie.
OKiles pisze:jak lukam to mam czerwony z radia do brazowo czerwony
OKiles pisze:czarny z radia do brazowego
Nie wiem skad wziales brazowo-bialy...iles pisze:zostaje tylko ten zolty i jeden kabel brazowo bialy ( nie podlaczone ) , czyli ten zolty do ktorego (jak u mnie ) podlaczyc ?
Nie kombinuj nic z zapalniczka, tylko znajdz czerwono-bialy (to wlasnie staly plus) i polacz go z zoltym od radia i wszystko bedzie banglac jak trzeba. Pamiec bedzie trzymac i jak wsadzisz/wsadzisz i przekrecisz kluczyk (zaleznie od typu stacyjki) radyjko bedzie grac odkad skonczylo...