Jakie glosniki do mk1

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
sworcjusz_kg
"Rabbit is in my mind"
Kontakt:

Jakie glosniki do mk1

Post autor: sworcjusz_kg » ndz gru 17, 2006 16:59

Witam prosze was o pomoc przy wyborze optymalnych glosnikow. Nie stac mnie na wysokiej klasy sprzeta ale glosniczki boschmanna by mi wystarczyly;] I tu pojawia sie moje pytanie : ktore glosniki wziac i jakimi parametrami sie kierowac przy wyborze, dodaje ze na poczatku beda podlaczone do blaupunkta kasetowego z wyjsciem 4X35W. Z gory dzieki za pomoc! :okej:

http://allegro.pl/item148679930__lucas_ ... bas_gw12mc].html

http://allegro.pl/item147451618_sklep_b ... tra_7.html

dodaje ze nie zalezy mi zbytnio na wygladzie zawnetrzym bardziej na jakosci. A moze ktos ma cos innego (w granica 100 zl za 2 glosniki) do polecenia ? Za pomoc nagradzam :]

Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Duber » ndz gru 17, 2006 17:02

to juz moje sinuslive sa lepsze i podobna cena :) jak w podpisie

Awatar użytkownika
sworcjusz_kg
"Rabbit is in my mind"
Kontakt:

Post autor: sworcjusz_kg » pn gru 18, 2006 16:32

Piotr2 a masz jakis link do swojego sprzetu? i czy jest to jeszcze aktualne?

Wczoraj sobie wykombinowalem zeby kupic jakies radyjko stare, najlepiej . chromowane i puscic przez jakis wzmacniacz na glosniki ;] . Ciekawe co z tego wyjdzie :bajer: ?

[ Dodano: 19 Gru 2006 21:42 ]
Mam jeszcze tylko pytanie odnosnie odtwarzaczy minidisk. Co o nich myslicie i czy jest cos co powoduje ich stosunkowo niska cene. Przegladalem na allegro i stwierdzilem ze sa naprawde tanie, mozna do 200 PLN dostac calkiem fajne radyjko Sony, Pioneer, Kenwood itp. Z gory dzieki za pomoc. :bigok:

Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt :D:D:D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”