Antena
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Antena
Pytanie mam antene w Golfie mk2 w błotniku i ostatnio rozebrałem żeby się dostać do anteny i patrze a tu są dwa kabelki jakieś i do czego one służą podłancza się je gdzieś bo nawet nie wiem jak się ta antene wysuwa
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
- JedrzeJ
- Ma gadane
- Kontakt:
najlepiej daj fotke tej anteny!
Bo albo wyciągając antene zachaczyłeś o kierunkowskaz i wiszą Ci druty albo masz antene wysówaną!
jak opcja 2ga to podpinasz to pod radio i za każdym razem jak włączasz/wyłączasz radio antena sie chowie/wysówa!
podłączenie/wyprowadzenie kabelków z anteny znajdziesz na naklejce z radia ale BODAJŻE jest to fioletowy? (raczej sie myle)
Napisz jakiego koloru są te kable z anteny bo możliwe że znalezienie + i - to będzie nic skomplikowanego
Bo albo wyciągając antene zachaczyłeś o kierunkowskaz i wiszą Ci druty albo masz antene wysówaną!
jak opcja 2ga to podpinasz to pod radio i za każdym razem jak włączasz/wyłączasz radio antena sie chowie/wysówa!
podłączenie/wyprowadzenie kabelków z anteny znajdziesz na naklejce z radia ale BODAJŻE jest to fioletowy? (raczej sie myle)
Napisz jakiego koloru są te kable z anteny bo możliwe że znalezienie + i - to będzie nic skomplikowanego
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a kupiłem sobie dzisiaj zwykłą antene
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM