Jaki radyjko POLECACIE!!!!!!!!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Ja mam JVC...moje 1 radio...i od 3 msc jestem szczesliwym posiadaczem. Kupilem je za 540 zl nowke. 4x50 na mp3 itp. Zadna dziura nie jest mu przeszkoda no i glosna gra. Wczesniej mialem jakis noname First czy cos takiego niby 4x60 to sie umywalo przy tym... Pewnie samo radio nie pomoze jak glosniki sa do kupy. Glosniki mam Pionierka na podszybiu i w dzwiach..100W i czysto i bardzo ladny basik i wogole jak narazie jestem happy:) no jest brak mozliwosci podlaczenia tuby, ale ja nie jestem zwolennikiem wooferow wiec dla mnie wypas. ;-0 Polecam JVC. Chodz marzy mi sie Alpine ;0
Pozdro!!
Pozdro!!
[img]http://img407.imageshack.us/img407/351/gtifu1.jpg[/img]
48% mlodziezy jest szczesliwa, reszta nie ma na narkotyki
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Moje pierwsze radyjko ktore mam obecnie w samochodzie to Kenwood 4070R i powiem ze niczym nie ustepuje Pionkom w tej samej klasie cenowej a nawet jest lepszy. Pionki moim zdaniem maja przesadnie wyostrzony bas. Kenwood gra bardziej naturalnie, ale fakt ze Alpine chyba malo radyjek przebije . Takze chce skonczyc z opiniami ze Kenwoody sa do dupy bo to jakies brednie. Sluchalem i Kenwoodow i Pionkow i dla mne Kenwoody maja lepszy dzwiek, ale nie sa tak efektowne(szmery bajery,podswietlenia,animacje itd.) jak Pioneery.
Handlujesz radiamy czy jak?? No ale gratuluje doswiadczenia bo chyba nie kazdy z nas mial 30 radyjek :]KATO pisze:chłopaki miałem ze 30 radi roznych firm i powiem ze pionek jest najbardziej elastyczny i godny polecenia wiec P........
Pozdro!
[img]http://img407.imageshack.us/img407/351/gtifu1.jpg[/img]
RED STAR 330
Witam
Kupiłem MK3 wraz z radiem Red Star ale niestety nie mam do niego instrukcji.
Czy ma może ktoś z Was instrukcję do tego radia?
Jeśli tak to będę wdzięczny za przesłanie.
mmksk@wp.pl
Pozdrawiam
Kupiłem MK3 wraz z radiem Red Star ale niestety nie mam do niego instrukcji.
Czy ma może ktoś z Was instrukcję do tego radia?
Jeśli tak to będę wdzięczny za przesłanie.
mmksk@wp.pl
Pozdrawiam