BT w radiu RCD 310
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- autkowy
- Mały gagatek
- Auto: mk6 HB 1.6 102 KM & mk7.5 HB 1.5 TSI 130 KM
BT w radiu RCD 310
Posiadam takowe radio w mk6 w wersji comfortline.
Niestety BT nie daje się połączyć ze smartfonami.
Czy istnieją jakieś niedrogie dodatkowe urządzenia umożliwiające wykorzystanie tego BT z radia?
Pozdrawiam
Czy istnieją jakieś niedrogie dodatkowe urządzenia umożliwiające wykorzystanie tego BT z radia?
Pozdrawiam
Re: BT w radiu RCD 310
Jesli radio ma BT to musisz sie polaczyc. Wyskakuje Ci na telefonie zeby podac pin ? Jesli nie to musisz sobie zainstalowac na tel jakas apke do transferu plikow przez bt itd i najpierw przez nia sie polaczyc z radiem - wpisac pin ( 0000 zazwyczaj lub 1234 ) i wtedy Ci sie juz tel z radiem zparujeautkowy pisze:Posiadam takowe radio w mk6 w wersji comfortline.
Pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
- autkowy
- Mały gagatek
W ASO powiedziano mi że BT niby jest ale jest jakiś "dedykowany" i ze smartfonem bez dodatkowego urządzenia się nie połączę... którą apkę do transeru warto wypróbować (Samsung Galaxy A5)?
A widzi Ci telefon to radio w urzadzeniach BT ? Appka Np : bluetooth file transferautkowy pisze:W ASO powiedziano mi że BT niby jest ale jest jakiś "dedykowany" i ze smartfonem bez dodatkowego urządzenia się nie połączę... którą apkę do transeru warto wypróbować (Samsung Galaxy A5)?
Czyli wyglada na to ze bie masz modulu bt. Bo 1 to ze radio ma opcje zestawu sluchawkowego z bt ale inna sprawa ze musisz miec modul bt w aucieautkowy pisze:Niestety nie widzi
Albo kupic moduł bt. Na allegro widzialem np za 500pln . Lub szukac z rozbitka. Albo tez sa jakies transmitery, adaptery BT przez aux (ale tu nie wiem jak z jakością) a do tego dzieki nim mozesz streamowac muzyke ale chyba nie rozmawiacrebell pisze:Czy w takim wypadku pozostaje kwestia kupić po prostu nowe radio...?
- autkowy
- Mały gagatek
Dzieki za odpowiedzi. Chyba nie ma sensu rozbudowa tego radia w prawie 10-letnim autku.