Pomocy w dobraniu dobrego zestawu car audio
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Stefan1717
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam wszystkich na forum co niektórzy o wiele dluzej sa tutaj i znaja się o wiele lepiej na car audio potrzebuje waszej pomocy opinii i porady
Potrzebuje jakiejś dobrej firmy 2 glosniki (subwoofery) 30 cm ale takie kakretne żeby poruszyly autem i żeby bas był głęboki i jak najlepszy+ wzmacniacz żeby poruszyl te glosniki jakiś duzy no chyba ze jakies dwa mogą być i do tego jakies firmowe i dobrej jakości grube kable żeby to polaczyc i kondensator jakiś tez dobry ale nie wiem czy dwa czy jeden bo widziałem ze inni maja 2 kondensatory i na koniec chciałem zapytać czy sprawdzają się klemy dydykowane do car audio z góry wielkie dzięki pozdro
Jak na razie mam glosniki firmy lanzar max st i nie wiem czy to jest dobra firma i czy mój wzmacniacz magnat edition polar 4000 1100wat wyciąga z niega cala energie
Potrzebuje jakiejś dobrej firmy 2 glosniki (subwoofery) 30 cm ale takie kakretne żeby poruszyly autem i żeby bas był głęboki i jak najlepszy+ wzmacniacz żeby poruszyl te glosniki jakiś duzy no chyba ze jakies dwa mogą być i do tego jakies firmowe i dobrej jakości grube kable żeby to polaczyc i kondensator jakiś tez dobry ale nie wiem czy dwa czy jeden bo widziałem ze inni maja 2 kondensatory i na koniec chciałem zapytać czy sprawdzają się klemy dydykowane do car audio z góry wielkie dzięki pozdro
Jak na razie mam glosniki firmy lanzar max st i nie wiem czy to jest dobra firma i czy mój wzmacniacz magnat edition polar 4000 1100wat wyciąga z niega cala energie
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
nie piszemy posta pod postem - to raz
dwa...jaki masz na to budżet, szukasz używek czy nowego sprzętu?
dwa...jaki masz na to budżet, szukasz używek czy nowego sprzętu?
- Stefan1717
- Mały gagatek
- Kontakt:
A wiec tak budżet to jest nieważny ma być kakretny sprzęcik a może być nowy lub używany ale w dobrym stanie
A kolego co to jest DD bo nie kumam zabardzo
A kolego co to jest DD bo nie kumam zabardzo
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Digital Design
Miałem do czynienia z piecami M4A i z mocniejszym modelem (nie pamiętam oznaczenia) 7kW RMS - obydwa piece robiły robotę...testowane z różnymi głośnikami RE Audio i DD. Jeśli szukasz tego typu sprzętu to kondensator nie wchodzi w grę, dwa też nie...prędzej dwa dodatkowe akumulatory i solidna instalacja.
Miałem do czynienia z piecami M4A i z mocniejszym modelem (nie pamiętam oznaczenia) 7kW RMS - obydwa piece robiły robotę...testowane z różnymi głośnikami RE Audio i DD. Jeśli szukasz tego typu sprzętu to kondensator nie wchodzi w grę, dwa też nie...prędzej dwa dodatkowe akumulatory i solidna instalacja.
- Stefan1717
- Mały gagatek
- Kontakt:
Aha a jaka wlasnie instalacje zaproponujecie może jakies na allegro dobre albo polecicie jakas dobra firme żeby nie były lipne tylko konkret
Re: Pomocy w dobraniu dobrego zestawu car audio
Witam,
Znacie może jakieś strony, tematy z gotowymi rozwiązaniami dla początkujących w temacie CA?
Myślę nad czymś co pozwoli dodać trochę więcej bassu w mojej mk4, nie mam natomiast żadnego pojęcia. Nie planuje też w przyszłości rozbudowywać. Jakąś mała skrzynka na tył i seryjne głośniki czy może jednak tylko lepsze zestawy odseparowane i wygluszenie drzwi plus wzm
Wysłano z mojego G4S
Znacie może jakieś strony, tematy z gotowymi rozwiązaniami dla początkujących w temacie CA?
Myślę nad czymś co pozwoli dodać trochę więcej bassu w mojej mk4, nie mam natomiast żadnego pojęcia. Nie planuje też w przyszłości rozbudowywać. Jakąś mała skrzynka na tył i seryjne głośniki czy może jednak tylko lepsze zestawy odseparowane i wygluszenie drzwi plus wzm
Wysłano z mojego G4S
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Re: Pomocy w dobraniu dobrego zestawu car audio
Przeglądałem dział z grubsza, ale na telefonie to nie jest to, zerkne zatem jeszcze raz ale już na komputerze dokładnie, będę tam szukać wskazówek (:
Wysłano z mojego G4S
Wysłano z mojego G4S
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Sprzedam:
Panowie jestem tu nowy i nie chcę zaśmiecać zakładając nowy temat. Proszę podpowiedzcie mi gdzie najlepiej się udać w Warszawie w celu instalacji caraudio (dobranie odpowiedniego sprzętu, zamówienie i montaż)?
Polecam kolegę Radka http://www.naturalsound.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;