Problem z podłączeniem Kenwood KMM-100RY
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
Witam,
Dzisiaj kupiłem w/w radio i nie wiem za bardzo jak je podłączyć. Czy wystarczy wpiąć dołączony adapter pod kostki i do radia czy mam coś w niej zmieniać. Nie znam się na tym totalnie. Od zakupu miałem starą Alphę, której podłączenie wyglądało tak:
Do radia dostałem adapter który wygląda tak:
A kostki wyglądają tak:
W instrukcji do radia znalazłem taką informację:
Czy ktoś może mi pomóc z podłączeniem tego radia?
Z góry dzięki za info
Dzisiaj kupiłem w/w radio i nie wiem za bardzo jak je podłączyć. Czy wystarczy wpiąć dołączony adapter pod kostki i do radia czy mam coś w niej zmieniać. Nie znam się na tym totalnie. Od zakupu miałem starą Alphę, której podłączenie wyglądało tak:
Do radia dostałem adapter który wygląda tak:
A kostki wyglądają tak:
W instrukcji do radia znalazłem taką informację:
Czy ktoś może mi pomóc z podłączeniem tego radia?
Z góry dzięki za info
-
- VWGolf.pl Killer
jeśli podłączysz czarną kostke powinno działać,brązowa kostka głośniki, czyli twoje stare radio jest tylko dwu kanałowe,dlatego miałeś tylko cztery przewody(2 głośniki) ,kenwood ma cztery kanały ,czyli jeśli chcesz mieć cztery głośniki musisz dołożyć cztery dodatkowo przewody
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
-
- VWGolf.pl Killer
jeśli podłączysz czarną kostke powinno działać,brązowa kostka głośniki, czyli twoje stare radio jest tylko dwu kanałowe,dlatego miałeś tylko cztery przewody(2 głośniki) ,kenwood ma cztery kanały ,czyli jeśli chcesz mieć cztery głośniki musisz dołożyć cztery dodatkowo przewody
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
-
- Nowicjusz
-
- VWGolf.pl Killer
możesz podpiąć tak i zobaczysz,czy po wyjęciu klucza będzie się wyłączało bo twoje stare alpha się wyłączała jak wyjąłeś kluczyk ze stacyjki?
-
- Nowicjusz
-
- VWGolf.pl Killer
Jeśli chcesz by się nie wyłączało to zamień