Więc tak: zdobyłem wkońcu kod do mojej betki na gsm-forum.com ale ktoś wcześniej wpisał 3 razy błędny kod na forum pisaliście ze wystarczy odłączyć zasilanie na 1 godzine w skrajnych przypadkach na 24 godz wiec tak zrobiłem i.... wielkie nic!! dalej pojawiał sie safe 2 Dlaczego?? hmmm nowe betki mają zabespieczenia i po potrujnym wppisaniu bełędnego kodu radio blokuje sie na amen (wymagana jest zmiana hasła w pamieci) i tylko serwis lub elektronik może pomuc . Porozglądałem sie trochre po temacie i naszą poczciwą betke rozkoduje nam... i uwaga ciekawostka ! ZAMRAŻARKA Wrzucamy naszą betke do zamrażarki na jakieś 2 doby podłączamy i pojawia nam znowu sie safe 2 hehe ale nie na długo wyłączamy radyjko i po jakichś 2 godzinach mamy safe i możliwość wpisania kodu. Pomyślałem że ta informacja może sie komuś przydać
pozdrawiam wszystkich którzy rozbili swoje betki o ściane
[radio] niemcy znowu przegryawają z mrozem:)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[radio] niemcy znowu przegryawają z mrozem:)
Ostatnio zmieniony ndz wrz 10, 2006 23:03 przez rav2323, łącznie zmieniany 1 raz.
W celu zlikwidowania blokady wpisania kodu po trzykrotnym błędnym podaniu kodu nalezy podłączyc radyjko i zostawić włączone a nie wyłączone na godzinkę lub nawet jedną dobę.
Wiem coś na ten temat,poniewaz zajmuje sie tym zawodowo.Co do lodówki,to mam powazna wątpliwość w takie cuda,no chyba,że pod wpływem niskiej temperatury ulega wykasowaniu zawartośc pamięci.
Pozdr.
Wiem coś na ten temat,poniewaz zajmuje sie tym zawodowo.Co do lodówki,to mam powazna wątpliwość w takie cuda,no chyba,że pod wpływem niskiej temperatury ulega wykasowaniu zawartośc pamięci.
Pozdr.