[radio] Które radio polecą punkty!!!!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
[radio] Które radio polecą punkty!!!!
Witam mam dylemat które radyjko kupić czy BLAUPUNKT MP26 czy moze Pioneer DEH 2800MP Proszę o pomoc i doradzenie a moze macie jeszcze inne ciekawe oferty do 350 PLN proszę o szybką odpowiedź
Ostatnio zmieniony śr wrz 06, 2006 23:06 przez sebodg, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Octavia 1 '99
- Silnik: AEE
- Kontakt:
Pioneera takiego widzialem tez w jakiejs kosmicznej cenie w centrum handlowym pioneer ma 3-pasmowy korektor, osobne ustawienia dla radia i CD co mi sie bardzo podoba i jest wg mnie przydatna funkcja.
Łuki pisze:dźwiękowo różnią sie tak, że pioneer wg mnie bardziej niskie uwydatnia, a BP gra znów tak sztywno
Witam
Posiadam pajoniera i jest naprawdę dobrym radyjkiem-niedługo dostanie do obsługi coś konkretniejszego(nowe głośniczki, dystanse itd).
Wiadomo, nie jest to szał, lecz spokojnie sie nadaje do słuchania i jak dodał adi87, 3 pasmowy korektor.
Pozdrawiam i życze udanego zakupu i żeby Cię skur...tzn złodzieje omijali z daleka
Posiadam pajoniera i jest naprawdę dobrym radyjkiem-niedługo dostanie do obsługi coś konkretniejszego(nowe głośniczki, dystanse itd).
Wiadomo, nie jest to szał, lecz spokojnie sie nadaje do słuchania i jak dodał adi87, 3 pasmowy korektor.
Pozdrawiam i życze udanego zakupu i żeby Cię skur...tzn złodzieje omijali z daleka