jaki wzmacniacz
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
jaki wzmacniacz
Posiadam takie o to glosniki w samochodzie, ale nie wiem jaki wzmacniacz by byl najlepszy i wystarczajacy do tego sprzetu, budzet to 100-150 zl
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: jaki wzmacniacz
Po co Ci te śmieszne tweetery z tyłu ? Jak już masz taki zestaw, to te 2 mniejsze głośniki powinny znajdować się z przodu, a te największe z tyłu na jakiejś solidnej półce, a nie seryjnej. Jak to wygląda taka półka wygięta jak tatarski łuk ? Wzmacniacz sprawi, że dopiero to się będzie bujać, także bez sensu.
jaki wzmacniacz
jak kupielm samochod to juz tak to bylo zrobiopne, ja na taki pomysl nie wpadlem, zadalem pytanie odnosnie wzmacniacza a nie ulozenie glosnikow, wzmacniacz bedziew bagazniku przykrecony, wiec nie bedzie mial w ogole wplywu na polke, gdybym mogl ot bym inaczej to zrobil ale nie mam na to wplywu
-
- Forum Master
- Kontakt:
jaki wzmacniacz
No to chyba źle zrozumiałeś, bo ja Ci nie każę przykręcać wzmacniacza do półki Po prostu pod wzmacniaczem to będzie ta półka latała i nastąpi degradacja całkowita dźwięku. Jak nie Ty robiłeś, to masz okazję to naprawić, bo jeszcze raz podkreślę - będzie to grało fatalnie, głośniki się ruszą, ta cieniutka półeczka razem z nimi wpadnie w rezonans i będzie całkowita klapa - to chcę Ci przekazać. Widać tam niby jakąś płytę, ale to i tak będzie sobie podskakiwać, rozumie, że wzmacniacz ma zasilić tylko tą półkę, czyli 2 kanały ?
jaki wzmacniacz
wiec i tak musze miec wzmacniacz, czy zmienie polozenie glosnikow czy tez nie, jak bede mial wzmacniacz to wtedy ebde kombinowal nad miejscem dla glosnikow, teraz i tak nie mam po co sie bawic jak ich nie odpale
-
- Forum Master
- Kontakt:
bogib184 pisze:Widać tam niby jakąś płytę, ale to i tak będzie sobie podskakiwać, rozumie, że wzmacniacz ma zasilić tylko tą półkę, czyli 2 kanały ?
Zapytałem: 2 kanały, czy jeszcze coś ma zasilać oprócz tej póły ?
-
- Forum Master
- Kontakt:
Taki Kenwood za parę groszy wystarczy w 100%.
http://allegro.pl/kenwood-kac-821-spraw ... 88164.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/kenwood-kac-821-spraw ... 88164.html" onclick="window.open(this.href);return false;