Skrzynia aktywna LARK, co sądzicie?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam, rozgladam się za kupnem nie drogiej skrzyni basowej ze wzmacniaczem i natknąłem się na taki wytwór firmy Lark, jak myślicie, będzie to w miarę ogarniało? Później patrząc na ceny to jest duży skok w górę i nie stać mnie na taki wydatek. http://allegro.pl/skrzynia-basowa-subwo ... 04158.html
PODPIS USUNIĘTY PRZEZ ADMINISTRATORA
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Skrzynia aktywna LARK, co sądzicie?
Co to znaczy te modne słowo "ogarniało" ? Ogarnąć, to może kot swoje g...o Znalazłeś jakąkolwiek opinię na temat tego ? Skoro nie, to znaczy, że pewnie działa i nie ma się nad czym rozczulać, ot dylemat powinien być rozwiązany.
Ogarniać czyli dobrze się sprawować, tak to już młodzież wymyśla te słówka i się co niektóre podłapuje a pytam o opinię bo może ktoś z forum kupił i może opisać bezpośrednie wrażenia ;D
PODPIS USUNIĘTY PRZEZ ADMINISTRATORA
-
- Mały gagatek
Re: Skrzynia aktywna LARK, co sądzicie?
Może masz w okolicy sklep, gdzie gość pozwoli Ci podłączyć go na próbę. Jak będzie Ci odpowiadał to nie ma się nad czym zastanawiać...Plewson pisze:Witam, rozgladam się za kupnem nie drogiej skrzyni basowej ze wzmacniaczem i natknąłem się na taki wytwór firmy Lark, jak myślicie, będzie to w miarę ogarniało? Później patrząc na ceny to jest duży skok w górę i nie stać mnie na taki wydatek. http://allegro.pl/skrzynia-basowa-subwo ... 04158.html
Albo zaryzykować i samemu potem opisać produkt... w sumie to nie jest jakaś kupa forsy.
Jak nie masz więcej kasy to : jak się nie ma co się lubi to się lubi, co się ma
Kolega sobie to niedawno kupił. Osobiście nie maiłem okazji jeszcze tego posłuchać ale mówi, że jak za te pieniądze to spoko sprzet. Szału nie ma, ale jako uzupełnienie basu w jego aucie to ok.