Witam
Takie małe ale zapewne skomplikowane pytanko. Mam w golfie starego Kenwooda kdc-w4537u. Do niego (i nie tylko) kupiłem sobie mp3 marki IRiver z wewnętrzną pamięcią 2GB i opcją montażu karty miscro SD.
Zaczęło mi brakować miejsca więc kupiłem sobie kartę 8GB (Goodram). I tu zonk, o ile radio odtwarza muzę z pamięci wewnętrznej o tyle nie wykrywa tej zewnętrznej... Choć samo mp3 nie ma z tym problemu (komputer też nie). Próbowałem znaleźć jakieś ustawienia w radio ale wymiękam...
A więc.. Czy ktoś się orientuje czy to jakiś typowy problem? czy może coś przeoczyłem?
Please help
Dzięki
Problem z połączeniem radia z mp3
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
No bo radio to nie komputer i będzie widzieć tylko pamięć wewnętrzną ...tak jak czasem poprzez komputer nie widać pamięci wewnętrznej telefonu , a tylko pamięć na karcie . Kup adapter mikroSD na USB za 5zł , wsadź tę kartę 8GB i po sprawie .
Re: Problem z połączeniem radia z mp3
powalla pisze:No bo radio to nie komputer i będzie widzieć tylko pamięć wewnętrzną ...tak jak czasem poprzez komputer nie widać pamięci wewnętrznej telefonu , a tylko pamięć na karcie . Kup adapter mikroSD na USB za 5zł , wsadź tę kartę 8GB i po sprawie .
Ehh, mam taki adapter.... czytnik do kilku rodzai kart... podłączyłem to ale radio utknęło na procesie "Reading".... :/
Cóż.... w takim razie lipa. Ale dzięki za info.
Nie kilku kart , bo to działa tak samo jak to co masz (mp3+ miniSD ) lecz zwykły adapter nawet taki za 1.5zł http://allegro.pl/czytnik-kart-pamieci- ... 79194.html" onclick="window.open(this.href);return false;