CO WSADZIĆ W TYLNĄ PÓŁKĘ ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- adas3003
- Mały gagatek
- Kontakt:
glosniki w polce
Witam ja mam zamontowane w polce Sony X ploid,chyba 2x200w,do tego w tylnych tapicerkach mam zamontowane pionki tez 2x200w,przod to blaupunkty,i cykawy w desce,do tego wszystkiego wzmacniacz jakis niemiecki i musze powiedziec ze gra dosc ladnie,napewno nie tak jak tuba czy skrzynia,ale niestety mam gaz w kole a chce miec jeszcze troche bagaznika
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
byl:( spalil sie skubaniec a na dodatek jest jednorazowy.Co do pulki to te kable to narazie prowizorka . Wmacniacz wywedruje z niej i odrazu bedzie mniej kabli. A i w niedlugiej przyszlosci mam sobie zamiar jakas skrzynie sprawic. A tak na marginesie czeku kijowy bass z tego mialby isc???
www.vwgolf.waw.pl MAZOWSZE SQUAD
Tweeter i woofer z przodu (drzwi i słupek) subwoofer w skrzynce w bagażniku. FINITO Takie patenty z pólkami to amatorka i niepotrzebne wyrzucanie kasy w błoto. Freeair taż odradzam - zero jakosci. Jesli ktos uważa że są lepsze konfiguracje to proponuję obejżeć jakiekolwiek samochody budowane przez profesjonalisów. Nie ma miejsca na głosniki w pólce, tylnych boczkach, czy buble typu free air.
nie mowie ze free air jest dobre i w pelni sie z toba zgadzam system odseparowany na przod i skrzynkakacjen pisze:Tweeter i woofer z przodu (drzwi i słupek) subwoofer w skrzynce w bagażniku. FINITO Takie patenty z pólkami to amatorka i niepotrzebne wyrzucanie kasy w błoto. Freeair taż odradzam - zero jakosci. Jesli ktos uważa że są lepsze konfiguracje to proponuję obejżeć jakiekolwiek samochody budowane przez profesjonalisów. Nie ma miejsca na głosniki w pólce, tylnych boczkach, czy buble typu free air.
Co do tylnich boczkow to nie wiem co sadzic bo nie mysle ze ktos kto tworzyl ten samochod bylby amatoremkacjen pisze:Tweeter i woofer z przodu (drzwi i słupek) subwoofer w skrzynce w bagażniku. FINITO Takie patenty z pólkami to amatorka i niepotrzebne wyrzucanie kasy w błoto. Freeair taż odradzam - zero jakosci. Jesli ktos uważa że są lepsze konfiguracje to proponuję obejżeć jakiekolwiek samochody budowane przez profesjonalisów. Nie ma miejsca na głosniki w pólce, tylnych boczkach, czy buble typu free air.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
www.vwgolf.waw.pl MAZOWSZE SQUAD
To jest Demo car. W democarach ładuje się głośniki gdzie popadnie dla demonstracji możliwości sprzętu (pen passacik i tak ma ich mało jak na demo)
Tak na marginesie jak zbudujesz takie auto to nie będę z tobą dyskutował. Twoja pólka... przemilcze to porównanie.
I jeszcze jedno - głośniki w takim aucie są tak wyregulowane, że nawet byś się nie skapnął że coś tam z tyłu gra - napewno nie psują sceny
Tak na marginesie jak zbudujesz takie auto to nie będę z tobą dyskutował. Twoja pólka... przemilcze to porównanie.
I jeszcze jedno - głośniki w takim aucie są tak wyregulowane, że nawet byś się nie skapnął że coś tam z tyłu gra - napewno nie psują sceny
Ostatnio zmieniony pn lut 21, 2005 10:10 przez kacjen, łącznie zmieniany 1 raz.