Radio Sony Xplod CDX-GT929U
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- daniel0098
- Nowicjusz
Witam!
Szukałem podobnego tematu ale nie mogłem znaleźć, a więc:
http://www.pieseauto.ro/poze/vand-radio ... 1-95-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy da się zastąpić ten odtwarzacz płyt Radiem Sony Xplod i żeby przy tym działało radio Gamma?
Nie chce się męczyć z płytami i chciałbym sie dowiedzieć czy będzie odpowiednio działać a chodzi mi też o estetyke i wygląd aby nie wkładać żadnych ramek
Szukałem podobnego tematu ale nie mogłem znaleźć, a więc:
http://www.pieseauto.ro/poze/vand-radio ... 1-95-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy da się zastąpić ten odtwarzacz płyt Radiem Sony Xplod i żeby przy tym działało radio Gamma?
Nie chce się męczyć z płytami i chciałbym sie dowiedzieć czy będzie odpowiednio działać a chodzi mi też o estetyke i wygląd aby nie wkładać żadnych ramek
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Da się, będziesz musiał rozgałęzić gniazdo zasilające ISO. Rozumiem, że Sony będzie grało, a Gamma ma wyglądać? Pomysł bardzo specyficzny.
- daniel0098
- Nowicjusz
Re: Radio Sony Xplod CDX-GT929U
mam kostki do tego soniaka, gamme chciałbym zostawić i właśnie fajnie jak by oba radia działały
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
- daniel0098
- Nowicjusz
no to już wiem próbowałem dzisiaj coś podłączyć i nie wchodzi mi radio sony, nie ma w nim pamięci a jak potem podłączyłem gamme i ten odtwarzacz cd to nic mi nie podświetlało, jak włączałem światła to były tylko takie błyśnięcia na zegarach i to wszystko, potem wyjąłem oba radia i zaczęło wszystko podświetlać, już nie wiem o co chodzi a znalazłem jakąś kostke która wygląda tak samo jak kostka od tego odtwarzacza cd do gammy i nie wiem skąd ona się wzięła ;/ chyba elektryk musi mi podłączyć to radio aby wszystko grało jak należy
Żeby działały oba to się da, ale to kombinacja. Trzeba by było dać każdy kanał na przekaźnikach, żeby głośniki były podpięte jednocześnie tylko do jednego radia i jakiś przekaźnik główny, "sterujący" na raz wszystkimi przekaźnikami.
Także da się, ale kombinacje.
Możesz też zrobić z tej Gammy zaślepkę, a pod nią normalne radio ( wczoraj gdzieś filmik z takim rozwiązaniem widziałem )
Także da się, ale kombinacje.
Możesz też zrobić z tej Gammy zaślepkę, a pod nią normalne radio ( wczoraj gdzieś filmik z takim rozwiązaniem widziałem )
Moja dorożka - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=325090
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Tak się da, ino po kiego grzyba mieć dwa działające radia? Nie lepiej zostawić samo podświetlenie dla gammy?
Mam MKIV jak bym miął robić taki festyn z dwoma radiami, to już lepiej zostawić samo sony, będzie lepiej wyglądało i grało, ewentualnie jak bardziej podoba się gama to kupić emulator zmieniarki albo zmieniarkę.
Każdy ma swój gust, ale przecież to będzie komicznie wyglądało.
Każdy ma swój gust, ale przecież to będzie komicznie wyglądało.
- daniel0098
- Nowicjusz
wyciągnąłem gamme i wsadziłem radio sony i zmieniarke, wszystko gra jak należy