[mk2] Montaż syczków Opinia
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam , chciałbym usłyszeć od was opinie na temat zamontowania przeze mnie syczków. Zamontowałem je w plastikach przymocowanych przy drzwiach, wygląda to w miarę estetycznie ???
Golfik mk2 1991 1.3 Pasadena w trakcie renowacji
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Do pełni szczęścia brakuje ukierunkowanie ale przynajmniej wygląda jak trzeba
Natural Sound
Nie no kierunek syczków jest regulowany .
W następnym tygodniu postaram się wrzucić fotki już po zamontowaniu ;p
Poziom tego dzialu jest jak woda w sedesie.
Strasznie bystra,
Napisz jak gra lepiej.
Strasznie bystra,
Napisz jak gra lepiej.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
Grać gra tak, że osobiście jestem zadowolony, dużych wymogów co do car audio nie mam.
Tworząc ten post chciałem zapytać użytkowników o sposób zamontowania tweetera , czy wygląda to jakoś sensownie.
Tworząc ten post chciałem zapytać użytkowników o sposób zamontowania tweetera , czy wygląda to jakoś sensownie.
Sporo marek tak montowalo Tw w lustrach np golf 4.Co do poprawnosci scena bedzie blisko ciebie.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
A wie ktoś może jakie są wymiary tweetera w golfie mk4 ? I jakie ewentualnie tweetery (tzn jakich firm) pasowałyby do fabrycznej dziury po syczku ?
vw golf mk4 1.6 FSI
wygląda ok, jednak jak kolega wyżej wspomniał brakuje ukierunkowania ciekawy jestem jak z tą regulacją