wycinanie boczkow pod glosniki
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- radziodm
- Mały gagatek
wycinanie boczkow pod glosniki
witam, mam takie male pytanko, mam 3 drzwiowego golfa 3 i w drzwiach nie mam tych dziur pod glosniki, a chcialbym sobie cos zamontowac bo te pod szyba to troche za malo, i chcialbym zamonotowac w drzwi cos mocniejszego najlepiej jakies basowe 16.5 cm, przerabial to ktos moze? bo chcialbym dac tam jakies dystanse z MDF zeby to w miare gralo i ewentualnie troche wygluszyc drzwi, ale ogolnie chodzi mi o to czy jakos sensownie da rade tam cos zadzialac zeby to zrobic?
- tomyart
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja na jesień tez przymierzam sie do montażu skromnego CA i bede wycinał (no chyba ze znajde niebieskie kieszenie) postaram sie ciencie ukryc jakos pod maskownicą głosnika.
Ale interesuje mnie czy pod maty wygłuszające daje sie jakąś konserwacje czy same maty w pewnym stopniu są zabezpieczeniem przed rdzą?
Ku_bi jakich mat i pasty używałes?
Ale interesuje mnie czy pod maty wygłuszające daje sie jakąś konserwacje czy same maty w pewnym stopniu są zabezpieczeniem przed rdzą?
Ku_bi jakich mat i pasty używałes?
pod maty czy też taśmę dekarską np autobit. jęsli chodzi o wycięcie tapicerki to odkręcasz boczki wycinasz tapicerke, dopasowujesz dystanse i zkręcasz wszystko razem
Ja robiłem tak:
wewnątrz oczyszczone do czystej blachy z brudu i smaru zmywaczem, na to autobit, potem taśma dekarska, na to pasta głusząca, blacha alu, dystanse z mdf i na koniec taśma dekarska
Ja robiłem tak:
wewnątrz oczyszczone do czystej blachy z brudu i smaru zmywaczem, na to autobit, potem taśma dekarska, na to pasta głusząca, blacha alu, dystanse z mdf i na koniec taśma dekarska
- Szyszon
- Ma gadane
- Kontakt:
Hej, jak uformowales blache w tej najwiekszej dziurze?Boczek dosc gleboko w nia wchodzi... i za cholere nie potrafie sobie poradzic z ustawieniem dystansu na blaszy, zeby byl idealnie jak otwor w kieszeni...ku_bi pisze: blacha na wkręty, pod wkrętami podkładki spężyste, blacha na otwory od zewnątrz
Pozdrawiam
Szymon
[img]http://www.robisoft.com.pl/szyszon/vwgolf/golf.jpg[/img]
Szymon
[img]http://www.robisoft.com.pl/szyszon/vwgolf/golf.jpg[/img]
kombinacji było dużo, poł dnia o pasowałem, przykladasz blachę wtedy boczek i pasujesz, robisz to tak długo aż bedzie dobrze, nie ma innej rady...Szyszon pisze:Hej, jak uformowales blache w tej najwiekszej dziurze?Boczek dosc gleboko w nia wchodzi... i za cholere nie potrafie sobie poradzic z ustawieniem dystansu na blaszy, zeby byl idealnie jak otwor w kieszeni...ku_bi pisze: blacha na wkręty, pod wkrętami podkładki spężyste, blacha na otwory od zewnątrz