Którędy kable [mk4]
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Którędy kable [mk4]
Nie mogę znaleźć,którędy poprowadzić kable z aku do kokpitu i do zasilania wzmacniacza w bagażniku ?
Którędy kable [mk4]
Szukaj pod maską (bardziej z prawej strony) miejsca w którym kable spod maski idą do kabiny, ja puściłem tamtędy.
-
- Mały gagatek
Re: Którędy kable [mk4]
Siema, sory że się podczepiam pod temat ale ile potrzebujesz m kabla od aku do bagażnika ???
Jest:
- Skoda Octavia I GLX 1.9 TDI AGR
- Golf II 1.8 zwyklaczek
Był :
- Golf IV 1.8T AirRide "Jamajczyk"
- Skoda Octavia I GLX 1.9 TDI AGR
- Golf II 1.8 zwyklaczek
Był :
- Golf IV 1.8T AirRide "Jamajczyk"
Którędy kable [mk4]
Niestety nie mam żadnych zdjęć. Ale zaglądając pod maskę powinieneś zlokalizować ten przepust. Za filtrem powietrza mniej więcej szukaj...
Re: Którędy kable [mk4]
truski8 pisze:Siema, sory że się podczepiam pod temat ale ile potrzebujesz m kabla od aku do bagażnika ???
Mam ok. 4,5 m.
więc max 5 m Tobie wystarczy w zupełności.
Którędy kable [mk4]
tak jak kolega mówi 5m w zupełności wystarczy . Wiecie gdzie można dostać kabel 35mm ? ? Bo 53 to za dużo
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Którędy kable [mk4]
Ja w swoim G4 kabel puściłem szyną plastikową do podszybia a stamtąd poprzez plastikowe przelotki do kabiny.Kabel trafił bezpośrednia nad stopy kierowcy i dalej progiem do bagażnika.Jest to moim zdaniem najrozsądniejsza droga a zarazem bezpieczna(brak możliwości przycięcia kabla).
Natural Sound
Którędy kable [mk4]
Odrkrecasz 4 sruby nad pedalami i pod wlacznikiem swiatel sciagasz plastiki.Tam Idzie gl wiazka.Nie trzeba sie pod aku podpinac.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
Którędy kable [mk4]
jakiej grubosci jest kabelek zasilający?slaww pisze:Tam Idzie gl wiazka.Nie trzeba sie pod aku podpinac.
Którędy kable [mk4]
kabel radze kupować w hurtowni elektrycznej.
jest dużo taniej i solidniej (polska 100% miedz)
chyba ze komuś zależy na przeźroczystej izolacji i napisie "car audio ready"
jest dużo taniej i solidniej (polska 100% miedz)
chyba ze komuś zależy na przeźroczystej izolacji i napisie "car audio ready"