Nawigacja MFD nie wpełni sprawna, kilka pytań

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

pago85
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: pago85 » ndz sie 26, 2012 11:42

Witam. Otóż mój problem jest dość nietypowy. Moja siostra niedawno zakupiła golfa z fabryczna nawigacją. Niestety jest trochę zmordowana i nie w pełni sprawna. Tzn. brakuje dwóch przycisków (chyba od wysuwania płyty i flagi) a cztery przyciski nie działają (nie słychać charakterystycznego kliknięcia rak jakby brakowało styczników). Jedynie co to działa radio.
Może ktoś sie oriętóje czy da rade gdzieś dokupić brakujące przyciski? I czy da się naprawić te niedziałające?

szczyku

Post autor: szczyku » ndz sie 26, 2012 19:48

Brakujące przyciski tylko po przez allegro, szukasz navi na części, moduły gps do nich (ogólnie chasło w wyszukiwarce MFD), dzwonisz (czy pocztą) i się pytasz czy nie posiadają takowych przycisków :bigok:

ja tak zakupiłem dwa przyciski bo miałem dość mocno przerysowane, do tego wyrwałem ramkę wyświetlacza lcd bo także dostała strzała :hmm:

mikro styki także można wymienić, małe umiejętności lutownicze i jedziemy :bigok: najlepiej gdzieś dorwać uszkodzoną płytę czołową do MFD

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”