JBL GTO 6537
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
JBL GTO 6537
Witam. Co sądzicie o włożeniu takich głośników http://www.audiosklep.pl/jbl-gto-6537-p-885.html" onclick="window.open(this.href);return false; w miejsce fabrycznych? Teraz jest radio Pioneer DEH-P6800MP ale czekam na ALPINE CDE-133BT. Golf IV Variant 04r
-
- Forum Master
- Kontakt:
JBL GTO 6537
A Ty mi odpowiedz: czy fabrycznie tam siedzą takiej konstrukcji głośniki ? Czy może jakieś trochę inaczej zbudowane ?
-
- Nowicjusz
JBL GTO 6537
mam chyba cos takiego http://allegro.pl/glosniki-vw-golf-polo ... 19340.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
Re: JBL GTO 6537
dlaczego na poziomie skarpetek?powalla pisze:Będzie super! Scena i baza stereo będzie na poziomie .... skarpetek!
-
- Nowicjusz
Mialem te glosniki w mondeo mk1w drzwiach i nie było źle. W nastepnym aucie jedzilem na fabrycznych ale w bagazniku byla skrzynia. w golfie póki co nie mysle o mozntazu skrzyni bo musi byc miejsce na wózek . Potzrebuje zeby byl dobrej jakosci dzwiekdan124 pisze:A niby gdzie?
JBL GTO 6537
Miales te glosniki to po co pytasz.Za darmo bym ich nie wziol.
Potzrebuje zeby byl dobrej jakosci dzwiek to siegnij glebiej do sakwy szukasz glosnikow w cenie sluchawek do telefonu.
Potzrebuje zeby byl dobrej jakosci dzwiek to siegnij glebiej do sakwy szukasz glosnikow w cenie sluchawek do telefonu.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
-
- Nowicjusz
Nie wyszukałem tych głośnikow ja je poprostu mam i nie wiem czy jest sens je zamieniac kosztem fabrycznych czy moze lepiej sprzedac i kupic cos innego, jezeli tak to moze cos polecicie. Co z tego ze mialem? pytam bo moze ktos ma jakies doswiadczenia z tymi glosnikami. Mialem je w mondeo ale tam wygluszeni drzwi bylo zadneslaww pisze:Miales te glosniki to po co pytasz.Za darmo bym ich nie wziol.
JBL GTO 6537
Tutaj na forum tylko krytykować potrafią ; )) ori głośniki są dobre do puki grają ja musiałem wymieć bo nie ogarniały już . Jak maż możliwość sprzedaży to czemu by nie sprzedać i spróbować czegoś nowego. A najważniejsze jest ile chcesz przeznaczyć .
JBL GTO 6537
Chcesz tanio i efektownie to kup panie diory na przod, a te co masz daj na tyl.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12