problem z CD
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
problem z CD
no to działaj.... tylko daj znać co wyszło... jaka przyczyna.... jakie koszta.... jeśli będą
problem z CD
jak robię tak jak powinno się wkładać płytę to wyskakuje komunikat: "Error CD. Please check CD."
problem z CD
ale Cd wkładasz z muzyką.... czy co coś innego....
EDIT:
pisałeś że nie możesz włożyć płyty??
EDIT:
pisałeś że nie możesz włożyć płyty??
problem z CD
właśnie żadna płyta nie wchodzi. Jak robię tak jak ludzie na filmikach czyli. naciskam na ekranie który nr płyty to wyskakuje ten komunikat. A powinien wciągnąć w tedy płytę
problem z CD
aktualny stan prac to wyjęte radio jutro muszę skoczyć do sklepu po TORX 8 albo 9 i będę rozbierał.
problem z CD
kolejny etap za mną. Po otworzeniu górnej pokrywy znalazłem w środku pięć płyt CD. Teraz jak się do tego zabrać?
- Pablo Corrado
- Forum Master
problem z CD
A jak radio było jeszcze zamontowane, to odtwarzało którąś z tych plyt w środku?
Przyjrzyj się czujnikowi obecności płyt w środku. W RCD 300 była taka przypadłość, że on szwankował.
Co prawdz objaw byl inny, ale może coś z tym czujnikiem.
Przyjrzyj się czujnikowi obecności płyt w środku. W RCD 300 była taka przypadłość, że on szwankował.
Co prawdz objaw byl inny, ale może coś z tym czujnikiem.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
problem z CD
Wyjąłem dzisiaj zmieniarkę. Rozebrałem ją i wyjąłem 6 płyt CD. Niestety po złożeniu dalej nie działa i jest ten sam problem. Na zdjęciach już więcej widać co nie działa. Dokładnie zmieniarka nie "otwiera włazu" na płyty (ten kawałek blaszki na zdjęciu zaznaczony czerwoną strzałką). Na allegro nie ma samych zmieniarek. Jakieś pomysły?