Witam
Planuje zakup nowego radia i głośników do swojego golfa 2 do tylu założę w oryginalne miejsce z przodu tak samo(niechce psuć auta w dobrym stanie) oraz sub w bagażniku,w miejscu oryginalnej kieszeni radia planuje włożyć dla ozdoby jakies stare radio z epoki ( w garażu się coś znajdzie)
A w kompletnie nie widocznym miejscu zainstalowac jakies nowe radio z pilotem przy kierownicy, jednak w takim żeby można było włożyć plyte Cd, jakie miejsce wybrac bo mysle od paru dni i nic nie mogę znaleźć (mój jedyny pomysł to dokupic podłokietnik i w nim zainstalowac radio)
Dzieki za wskazówki
Gdzie ukryc radio ? mk 2
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- RafałekVR6
- VR6 Driver
- Kontakt:
Odp: Gdzie ukryc radio ? mk 2
Masz schowek pod kierownicą. Zrobić tylko porządne zawiasy i wzmocnienie pod radio. Lepszego miejsca pod ręką nie ma.
Re: Gdzie ukryc radio ? mk 2
Moim zdaniem lepiej cofnąć radio we wnęce i na sam przód dopasować jakiś panel ze starego radia kaseciaka tak aby maskował nowe radio...
Gdzie ukryc radio ? mk 2
ja widziałem raz w czasopiśmie GT starego Merca W115 z nowoczesnym radiem w standardowym miejscu ale z panelem dopasowanym z Radia Becker z epoki podczas gdy wyświetlacz tego nowego radia schowany był w lusterku wstecznym
-
- Forum Master
- Kontakt:
Gdzie ukryc radio ? mk 2
megamiki, ja mam zamontowane w miejscu popielniczki.
Po zdjęciu panela radio można przykryć maskownicą, lub obciętym przednim panelem popielniczki.
Po zdjęciu panela radio można przykryć maskownicą, lub obciętym przednim panelem popielniczki.