zmieniarka CD
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
zmieniarka CD
witam
panowie mam takie pytanie posiadam fabryczny zestaw radio kaseciak + CD z tym ze przy zakupie nie bylo zmieniarki, pytanie czy założyć fabryczną zmieniarke czy juz moze zainwestować w cos lepszego ??
panowie mam takie pytanie posiadam fabryczny zestaw radio kaseciak + CD z tym ze przy zakupie nie bylo zmieniarki, pytanie czy założyć fabryczną zmieniarke czy juz moze zainwestować w cos lepszego ??
- Pablo Corrado
- Forum Master
zmieniarka CD
Jeśli Ci wystarcza taka jakość dźwięku to zakładaj zmieniarkę
Masz dwie opcje : pierwsza to zalożyć zmieniarkę dużą do bagażnika, ale trzeba ciągnąć kabel przez cały samochód , a druga to zamienić ten odtwarzacz CD, który masz na zmieniarkę w konsolę.
Wg mnie druga opcja jest sto razy lepsza.
Masz dwie opcje : pierwsza to zalożyć zmieniarkę dużą do bagażnika, ale trzeba ciągnąć kabel przez cały samochód , a druga to zamienić ten odtwarzacz CD, który masz na zmieniarkę w konsolę.
Wg mnie druga opcja jest sto razy lepsza.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
zmieniarka CD
ze zmieniarka w panelu dobra opcjia z tym ze musze sprawdzic bo wydaje mi sie ze kable są z tyłu juz tylko ktos samą zmieniarke wyrecił
taki zestaw posiadam u siebie i gra calkiem niezle myslalem zeby dodac do tego wzmacniacz subwufer i moze zmienic twetery z tym ze podkreslam moze jak uzbieram na skrzynie zamontuje to stwierdze czy trzeba zmieniac czy nie...
Dzieki za rade sprawdze czy te kable są przeciągniete jak nie to pomysle nad zmieniarką w konsoli
taki zestaw posiadam u siebie i gra calkiem niezle myslalem zeby dodac do tego wzmacniacz subwufer i moze zmienic twetery z tym ze podkreslam moze jak uzbieram na skrzynie zamontuje to stwierdze czy trzeba zmieniac czy nie...
Dzieki za rade sprawdze czy te kable są przeciągniete jak nie to pomysle nad zmieniarką w konsoli
- Pablo Corrado
- Forum Master
zmieniarka CD
To przy okazji sprawdź, czy to kabel do zmieniarki VW bo mogło tam siedzieć kiedys inne radio.
Ew może być Panasonic, bo VW kożystał ze zmieniarek Panasonica.
Ew może być Panasonic, bo VW kożystał ze zmieniarek Panasonica.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
Sprzedam:
zmieniarka CD
da się np. tak http://new.aiv.de/de/car/products/63011 ... ch_auf_iso" onclick="window.open(this.href);return false;
Not 4 Movi'n Just 4 Crusi'n