Dobry Wzmacniacz !!!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- ZnanyFachowiec
- Nowicjusz
Dobry Wzmacniacz !!!
http://allegro.pl/peiying-alien-a4e76r- ... 82755.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ten jest bardzo dobry
ten jest bardzo dobry
Dobry Wzmacniacz !!!
http://allegro.pl/kenwood-kac-729s-gwar ... 34048.html" onclick="window.open(this.href);return false; myślę, że ten Kenio będzie lepszy od tego Piżdżinga
- ZnanyFachowiec
- Nowicjusz
Dobry Wzmacniacz !!!
Wydaje Ci się, myślisz że napis kenwood oznacza lepszą jakość? Mój znajomy elektronik rozbierał tego Peinga i okazuje się że jest zrobiony z bardzo dobrych podzespołów które mniej zniekształcają i mają większą moc od np. tego kenwooda
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Dobry Wzmacniacz !!!
A to ciekawa sprawa... Czyżby jakiś Akwizytor tych super sprzętów Peiying, Kruger i coś tam, Teac Przecież każdy wie, że one są najlepsze... inaczej
Dobry Wzmacniacz !!!
Myslę, że CarPower będzie lepiej niz "Piżdzing" grał, ale w sumie pod sub`a to raczej obojętne co zapodasz. Co do kolegi "ZnanyFachowiec" - to weź człowieku nie siej propagandy, wychwalasz chinszczyznę, która generalnei została wylansowana tylko na naszym rynku, na ebay.de jest jedna strona jakichs syfów tego szrotu, a na ebay.com nikt tym dziadostwem nei handluje.
- RafałekVR6
- VR6 Driver
- Kontakt:
Dobry Wzmacniacz !!!
allegro.pl/alpine-3539-made-in-japan-3549-3544-400w-rms-i2008703698.html
Ten zniszczy piździnga pod każdym względem.
Ten zniszczy piździnga pod każdym względem.
Car audio wciąga...ehhh:D
- ZnanyFachowiec
- Nowicjusz
Dobry Wzmacniacz !!!
Ten alpine dobry tyle że używany więc nigdy do końca nie wiadomo co z nim nie tak.
Jeszcze odnośnie Peiyinga to owszem tańsze produkty są słabe ale droższe nie są złe, ja rozumiem że jak u niektórych pisze Alpine czy Pioneer czy JBL to już jest super sprzęt, niestety nie w każdym przypadku. Pozdrawiam was AudioFile hehe
Jeszcze odnośnie Peiyinga to owszem tańsze produkty są słabe ale droższe nie są złe, ja rozumiem że jak u niektórych pisze Alpine czy Pioneer czy JBL to już jest super sprzęt, niestety nie w każdym przypadku. Pozdrawiam was AudioFile hehe
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Dobry Wzmacniacz !!!
Do suba to nie tak do końca byle co. Ważny jest też DF, ciekawe, jaką jego wartością się legitymuje Peiying... Do łupania owszem, wystarczy ten cały Alien, CP również. Do grania jakościowego można sobie je odpuścić.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Dobry Wzmacniacz !!!
Co do tego monobloka Peyinga, to jeden forumowicz z moich stron może się wypowiedzieć na temat jego jakości i trwałości, a ja osobiście mógłbym się wypowiedzieć na temat jego cudownej budowy i megawatów produkowanyh przez niego
Przechodziłem przez montaż tego syfu, miałem okazję naprawiać i nikomu nie polecam.
Przechodziłem przez montaż tego syfu, miałem okazję naprawiać i nikomu nie polecam.