Co wybrać ?

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
Kris17
Nowicjusz
Nowicjusz

Co wybrać ?

Post autor: Kris17 » czw lis 17, 2011 16:04

Siema ;)
Posiadam mk4 i mam okazje na 4 radia ale nie wiem które wybrać a mianowicie na JVC KW-NX7000, PIONEER AVIC-HD3 , KENWOOD DNX5220BT i jeszcze do tego ale to nie pewne F910 BT które waszym zdaniem było by najlepszym rozwiązaniem? bardzo was proszę o pomoc gdyż się słabo orientuje w takim sprzęcie...

Dziękuje z góry za pomoc ;D

Moje MK4 ------> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=429232" onclick="window.open(this.href);return false; <------

JacekTDI
Użytkownik
Użytkownik

Co wybrać ?

Post autor: JacekTDI » pt lis 18, 2011 09:44

F910 BT, to następca, f900BT, miałem, w sumie byłem zadowolony, GPS, Bluetooth, dosyć dokładna navi, USB na kablu z tyłu, wejście od frontu na SD, mozna złamać soft i wgrać AutoMapę, jak chcesz mieć wodotryski, to będzie dobre, w podobnej cenie kupisz gównianą Canvę/Naviheaven/Peying`a, oczywiście możesz zapodać do f9xx kamerkę cofania, aha do GPS potrzeba antenę, a do zestawu głosnomówiącego mikrofon. Zwracaj uwagę przy zakupie na zawartośc, jak będzie brak kabli z czinczami to dolicz 150pln na nowe, chyba że podepniesz tylko ori głosniki pod kostkę iso.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”