witam
nie bede sie rozdrabniał
chce kupić radio TAKARA CDV1587BT i głosniki Lanzar HR6.1 i skrzynie HiFonics sub-box ZLI-12DUAL
czy jestescie mi wstanie doradzić kaki wzmaka dobrac i czy jest mi potrzebny jeszcze jedno źródło energii??
proszę o opinie i pomoc
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
proszę o opinie i pomoc
coś z polskim językiem ciężko.... ale przejdźmy do meritum.... skąd wziąłeś taki wynalazek jak TAKARA??:| może dołóż troszkę i weź już lepiej to: http://allegro.pl/dvd-jvc-kw-avx810-pan ... 40645.html" onclick="window.open(this.href);return false;, wg mnie masz większą gwarancję, że nic nie padnie przy normalnym użytkowaniu... co do wzmaka, to do czego chcesz wzmaka?? do skrzynki czy do Lanzarów?? do lanzarów daj poczciwego Sony XM6020 powinno być aż za dobrze a do skrzynki musisz wpier.....ć jakiegoś dupnego monobloka.... BTW widzę, że wraz z nadchodzącą zimą mamy wysyp ciśnieniowców...
proszę o opinie i pomoc
Ja mam tylko pytanie w czym będziesz woził taką skrzynię, w jakimś busie? Przed chwilą zajrzałem zobaczyć co to za cudo i ile kosztuje to padłem - 1500 Wat RMS i cena prawie 2200 złskrzynie HiFonics sub-box ZLI-12DUAL
Bez komentarza ...
Może poczytaj trochę forum i zacznij delikatniej a nie mega napier ...laczy
Pozdrawiam
Ps. Niech moc będzie z tobą
-
- Nowicjusz
proszę o opinie i pomoc
Hmm...zacznijmy od tego jaki masz alternator, akumulator i jakie masz zamiar kabelki ciągnąć pod wzmak dla tego Twojego sub'a Hifonics'a? Jaka kwota na wzmak? To raczej najbardziej istotne:D Jeśli nie kupiłeś tych głośników i radia to lepiej podaj kwotę ile masz zamiar na to wydać. Nie warto pchać się w głębiny z subem, bo poźniej wyjdzie kupa.
proszę o opinie i pomoc
witam i sorry ze nie odp ale nie miałem ze wiele czasu
radio mam już założone a co do głośników to mam już zamówione bez sub"a (a moze macie jakieś propozycje co do sub"a)
a co do akumulatora to jest 77ah i 780A , alternator jest fabryczny jak VW IV 1,9 TDI
aco do kasy to mam tylko jeden warunek zeby wartosci samochody nie przekroczył (nie mam wyznaczonego budżetu tylko chodzi mi o to zeby ładnie i czysto grało z racji takiej ze w samochodzie przebywam nawet i 10h)
P.S
a to radio przyjechało do mnie z samego Paryża
radio mam już założone a co do głośników to mam już zamówione bez sub"a (a moze macie jakieś propozycje co do sub"a)
a co do akumulatora to jest 77ah i 780A , alternator jest fabryczny jak VW IV 1,9 TDI
aco do kasy to mam tylko jeden warunek zeby wartosci samochody nie przekroczył (nie mam wyznaczonego budżetu tylko chodzi mi o to zeby ładnie i czysto grało z racji takiej ze w samochodzie przebywam nawet i 10h)
P.S
a to radio przyjechało do mnie z samego Paryża